Practical Kanban Foundation (PKF)

Niveau
Tijdsduur
Logo van CVA Informatica Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 CVA Informatica Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 2 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

CVA Informatica Opleidingen biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Almere / Lelystad, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Roermond, Rotterdam, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

De cursus Practical Kanban Foundation (PKF) is bedoeld voor iedereen die met behulp van visualisatie-technieken en flow het samenwerken in een multifunctioneel team wil verbeteren. De doelstelling van de cursus is het verwerven van kennis en inzicht in de uitgangspunten van Kanban, de Kanban principes, practices en Kanban meetings en de toegevoegde waarde van visualisatie en flow voor een organisatie. Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod: Introductie in Kanban. Lean, Agile en Kanban. Kanban principes en practices. Werken in een dynamisch team. Visualisatietechnieken. Het gebruik van een Kanban-board. Kanban-meetings. Een constant werktempo aanhouden. Kanban en flow. Meten …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Kanban, Projectmanagement, Scrum, Scrum Product Owner en Scrum Master.

De cursus Practical Kanban Foundation (PKF) is bedoeld voor iedereen die met behulp van visualisatie-technieken en flow het samenwerken in een multifunctioneel team wil verbeteren. De doelstelling van de cursus is het verwerven van kennis en inzicht in de uitgangspunten van Kanban, de Kanban principes, practices en Kanban meetings en de toegevoegde waarde van visualisatie en flow voor een organisatie. Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod: Introductie in Kanban. Lean, Agile en Kanban. Kanban principes en practices. Werken in een dynamisch team. Visualisatietechnieken. Het gebruik van een Kanban-board. Kanban-meetings. Een constant werktempo aanhouden. Kanban en flow. Meten van flow. Verbeteren van de flow. Schatten en plannen. Incrementeel verbeteren. Op tijd leveren. Kanban in relatie tot Lean en Agile. Voor deze cursus is geen specifieke voorkennis vereist. Na afloop van de cursus kunt u deelnemen aan het examen Practical Kanban Foundation (PKF) dat is inbegrepen in de cursusprijs.

Al onze cursussen kunnen zowel klassikaal, individueel als online vanuit ons virtuele klaslokaal worden verzorgd. Ook alle examens kunnen op locatie, bij ons of online worden afgenomen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Kanban.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met CVA Informatica Opleidingen, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.