De Levende Sollicitatiegids

Adres:

De J. de Jongstraat 86
5246ED Rosmalen

Beschrijving

We leven in een snel veranderende wereld. Solliciteren is daarmee maatwerk geworden. Werk kunnen vinden én houden wordt in de toekomst een basisvaardigheid. Voor iedereen.

Wij vinden het belangrijk dat deelnemers aan onze online sollicitatietrainingen niet alleen leren hoe ze de nieuwe manieren van solliciteren kunnen gebruiken. Met een grotere druk op organisaties om zelf te kunnen overleven moe…

Lees de volledige beschrijving

We leven in een snel veranderende wereld. Solliciteren is daarmee maatwerk geworden. Werk kunnen vinden én houden wordt in de toekomst een basisvaardigheid. Voor iedereen.

Wij vinden het belangrijk dat deelnemers aan onze online sollicitatietrainingen niet alleen leren hoe ze de nieuwe manieren van solliciteren kunnen gebruiken. Met een grotere druk op organisaties om zelf te kunnen overleven moet je als werknemer ook in staat zijn om voor je eigen werkzekerheid te zorgen. Onze visie op solliciteren bevordert de zelfredzaamheid en zet (toekomstige) werkzoekenden (weer) in hun kracht.

Onze ambities zie je terug al onze online sollicitatietrainingen. We hebben ze ontwikkeld vanuit de belevingswereld van de deelnemers, met realistische voorbeelden. Maar ook aan uw doelstellingen als uitkeringsverstrekker, coach, re-integratiebegeleider of HR manager hebben wij gedacht. Onze trainingen zijn bij uitstek geschikt als basisproduct voor uw blended learning programma. De zelfstandige leerroute bevordert bijvoorbeeld preventieve instroom richting een bijstandsuitkering. Met onze online sollicitatietrainingen werkt u efficiënterop maat en vanuit de belevingswereld van de deelnemer. Ons aanbod is ook geschikt voor deelnemers met een taalachterstand.

Ervaring met De Levende Sollicitatiegids?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij De Levende Sollicitatiegids? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

De Levende Sollicitatiegids heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 83.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 122.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!