Dialogue BV

Dialogue BV

Adres:

Lindelaan 10
1405 AK Bussum

Beschrijving

Dialogue ontwikkelt trainingsprogramma’s voor hoogopgeleide mensen, teams en organisaties. Met advies, coaching, mediation en training ondersteunen we organisaties in hun organisatieontwikkeling, teams in hun teamontwikkeling en individuele personen in hun persoonlijke- en vaardighedenontwikkeling.

Beroepsopleiding Advocaten
Daarnaast voeren we samen met CPO (onderdeel van de Radboud Universiteit …

Lees de volledige beschrijving

Dialogue ontwikkelt trainingsprogramma’s voor hoogopgeleide mensen, teams en organisaties. Met advies, coaching, mediation en training ondersteunen we organisaties in hun organisatieontwikkeling, teams in hun teamontwikkeling en individuele personen in hun persoonlijke- en vaardighedenontwikkeling.

Beroepsopleiding Advocaten
Daarnaast voeren we samen met CPO (onderdeel van de Radboud Universiteit in Nijmegen) de Beroepsopleiding Advocaten uit, waarbij wij het vaardighedenprogramma uitvoeren en CPO het cognitieve programma.

B Corp gecertificeerd
Dialogue is als eerste managementadvies- en trainingsbureau van Nederland officieel gecertificeerd als ‘B Corp’ (Benefit Corporation). Onze organisatie behoort daarmee tot het wereldwijde netwerk van organisaties die bijdragen aan een duurzame en verantwoorde samenleving.

Leiderschap, samenwerken, stressmanagement en conflictmanagement
De vele klanten die we al hebben mogen bedienen, kwamen bij ons in een zoektocht naar nieuwe kennis en vaardigheden op het gebied van leiderschap, samenwerken, stressmanagement en conflictmanagement om daarmee de vele nieuwe uitdagingen in het werk en leven van een high-performance professional beter het hoofd te kunnen bieden.

Persoonlijke aanpak en interactieve leervormen
Kenmerkend voor onze trainingen zijn onze persoonlijke aanpak en de inzet van interactieve leervormen. Vaardigheden ontwikkel je namelijk op een andere manier dan vakinhoud. Voor vaardighedenontwikkeling is oefening, reflectie en herhaling belangrijk. Daarom zetten we in onze trainingen een breed scala aan interactieve leervormen in zoals e-learning, intervisie en individuele coaching.

Met onze persoonlijke aanpak nemen we de tijd om de mens en zijn vraag goed te leren kennen, waarna we de training aan de persoonlijke leerstijl aanpassen. Omdat kleinere groepen meer rendement geven, zijn onze groepen niet groter dan 10 personen.

Voor wie wij werken
Dialogue heeft veel ervaring met de binnenkant van organisaties in de advocatuur, het notariaat, de zorg, accountancy, rijksoverheid en onderwijs. We trekken dan ook veel deelnemers uit deze branches aan, waardoor je zeker weet dat je tijdens je opleiding of training volop de gelegenheid hebt tot echt contact en interactie met gelijkgestemden.

Voor professionals, door professionals
Vanuit onze twee vestigingen in Bussum werken we met een team van meer dan 30 personen in vaste dienst en een hechte flexibele schil van meer dan 100 professionals op het gebied van training, coaching, mediation en advies.

Onze trainers zijn ervaren coaches, mediators, consultants en trainers die zelf uit de praktijk komen. Zij weten daarom als geen ander dat samenwerken en carrière maken binnen branches met high-performance professionals om andere begeleiding, vaardigheden en ontwikkeling vraagt. De betrokkenheid en persoonlijke benadering van onze trainers zorgen er bovendien voor dat je in een ontspannen sfeer kunt werken aan je persoonlijke doelstellingen.

Ervaring met Dialogue BV?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Dialogue BV? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Producten (59)

Extra kenmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 87.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 109.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!