Onderhandelingsvaardigheden

Type product
Tijdsduur
Logo van Dissel Development
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,5 Dissel Development heeft een gemiddelde beoordeling van 7,5 (uit 2 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Iedere medewerker komt in zijn werksituatie regelmatig in aanraking met tegengestelde belangen. Op zulke momenten moet er worden onderhandeld. Voor velen is dit echter niet gemakkelijk. Deze training staat juist bij dit punt uitgebreid stil. Wat maakt onderhandelen nu zo moeilijk? Niet iedereen vind dezelfde situatie lastig. De één heeft moeite met een arrogante tegenspeler, terwijl de ander moeite heeft met een meer teruggetrokken persoon. Door middel van een test wordt gekeken waar uw persoonlijke valkuilen en verbeter punten liggen. Hierbij gaat het om uw persoonlijke ontwikkeling, om een eigen onderhandelingsstijl te ontwikkelen en uw zelfinzicht te vergroten. Hierdoor zult u zich sterk …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Zelfontwikkeling, Zelfbewustzijn, Vitaliteit, Kolb Leerstijlen en NLP.

Iedere medewerker komt in zijn werksituatie regelmatig in aanraking met tegengestelde belangen. Op zulke momenten moet er worden onderhandeld. Voor velen is dit echter niet gemakkelijk. Deze training staat juist bij dit punt uitgebreid stil. Wat maakt onderhandelen nu zo moeilijk? Niet iedereen vind dezelfde situatie lastig. De één heeft moeite met een arrogante tegenspeler, terwijl de ander moeite heeft met een meer teruggetrokken persoon. Door middel van een test wordt gekeken waar uw persoonlijke valkuilen en verbeter punten liggen. Hierbij gaat het om uw persoonlijke ontwikkeling, om een eigen onderhandelingsstijl te ontwikkelen en uw zelfinzicht te vergroten. Hierdoor zult u zich sterk genoeg voelen om voor uw eigen belangen op te komen en te groeien in uw besluitvaardigheid.Tijdens deze cursus wordt er eventueel gewerkt met een trainingsacteurResultaat?Inzicht in het eigen gedrag, de eigen positie en rolInzicht in het gedrag, de positie en de rol van de anderBewust van eigen stijl van onderhandelenInzicht in de verschillende fases in het onderhandelingsprocesInzicht in de eigen waarden en belangen en die van de ander, zodat vastgehouden kan worden waar nodig en toegegeven waar mogelijkEffectieve voorbereiding van een onderhandeling
Bijzonderhedende prijs is per persoon. Minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers.Prijs is inclusief RDA-assessment
Bestemd voor

Inkopers, verkopers, managers, directeuren

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.