Open groepstraining Engels

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Elycio Talen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Elycio Talen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 9 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeOverleg
jun. 2021
placeOverleg
jul. 2021
placeOverleg
aug. 2021
placeOverleg
sep. 2021
placeOverleg
okt. 2021
placeOverleg
nov. 2021
placeOverleg
dec. 2021

Beschrijving

Praktijkgerichte open groepstraining Duits in 12 (avond) sessies voor kleine groepen van 4 tot 8 personen. Deze training wordt gegeven op alle niveaus: beginners, intermediate en gevorderd. Het accent ligt op het verbeteren van uw spreek- en luistervaardigheid. Tijdens de training wordt zoveel mogelijk in de te leren taal gesproken en wordt aandacht besteed aan het opbouwen van een relevante woordenschat en een goede basiskennis van de grammatica. De training gaat van start bij deelname van minimaal 4 personen. De startdatum en lesavond wordt in overleg met de deelnemers vastgesteld. De training vindt plaats een van de vestigingen van Elycio Talen. Alle vestigingen van Elycio Talen zijn goed…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Engels, Nederlands, Duits, Engels schrijven en Zakelijk Engels.

Praktijkgerichte open groepstraining Duits in 12 (avond) sessies voor kleine groepen van 4 tot 8 personen. Deze training wordt gegeven op alle niveaus: beginners, intermediate en gevorderd. Het accent ligt op het verbeteren van uw spreek- en luistervaardigheid. Tijdens de training wordt zoveel mogelijk in de te leren taal gesproken en wordt aandacht besteed aan het opbouwen van een relevante woordenschat en een goede basiskennis van de grammatica. De training gaat van start bij deelname van minimaal 4 personen. De startdatum en lesavond wordt in overleg met de deelnemers vastgesteld. De training vindt plaats een van de vestigingen van Elycio Talen. Alle vestigingen van Elycio Talen zijn goed met het openbaar vervoer bereikbaar en hebben voldoende gratis parkeergelegenheid.

Inhoud training

De inhoud is vooral gericht op het verbeteren van de spreek- en luistervaardigheid. De onderwerpen zijn gerelateerd aan zakelijke situaties. Regelmatig bijwonen van de lessen geeft recht op een certificaat. De open groepstrainingen bestaan uit kleine groepen van maximaal acht deelnemers en garanderen ruime persoonlijke aandacht voor iedereen.

Effectief leren door te doen

Bij deze praktijkgerichte groepstrainingen ligt het accent op het actief verbeteren van uw spreek- en luistervaardigheid. U wordt betrokken in rollenspelen, dialogen en groepsdiscussies die uw zelfvertrouwen bevorderen, uw woordenschat vergroten en uw inzicht in de grammaticale structuren verbeteren.

Praktijkgericht trainen

In de trainingen prevaleert het handig gebruik van de taal in de dagelijkse praktijk boven een diepgaande kennis van de grammatica. Tijdens de trainingen wordt zoveel mogelijk de te leren taal gesproken. Het rendement van de training is uiteraard mede afhankelijk van uw eigen motivatie, leertempo en aanwezigheid. Huiswerk en zelfstudie verhogen de effectiviteit van de training.

Trainers zijn native speakers

Onze trainers zijn bevoegde native of near-native speakers, die de deelnemers een goede taalvaardigheid bijbrengen en ze daarnaast introduceren in de zakelijke cultuur van de gebieden waar de taal wordt gesproken.

Doelstellingen van een open groepstraining:

  • Taalvaardigheid en cultureel begrip verbeteren voor praktisch dagelijks gebruik;

  • Uw vocabulaire en vakterminologie uitbreiden;

  • Doeltreffend en efficient communicatievaardigheden ontwikkelen;

  • Betere zakelijke resultaten realiseren.

Elycio Talen beschikt over een landelijk netwerk van vestigingen, met 350 professionele taaltrainers kunnen we vrijwel iedere taaltraining vormgeven.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Engels.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Elycio Talen, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.