Spoedcursus Italiaans (inclusief 2 maanden E-learning)

Type product
Tijdsduur
Startdatum en plaats

Spoedcursus Italiaans (inclusief 2 maanden E-learning)

Elycio Talen
Logo van Elycio Talen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Elycio Talen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 9 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Deze meest intensieve vorm van taaltraining is ideaal als u op korte termijn het niveau van uw Italiaans wilt opschroeven. Wij adviseren deze training met name voor mensen die kort na de training het Italiaans nodig hebben in hun dagelijkse contacten. U wordt zes uur per dag in vijf aaneengesloten dagen ondergedompeld in de taal. In een ononderbroken samenspel tussen u en uw trainer leert u uw gedachten op een correcte en professionele manier verwoorden in het Italiaans. U wordt gewezen op de typisch Nederlandse valkuilen in het Italiaans en krijgt adviezen over do's and don'ts in contacten met Italiaanssprekenden. Zelfs tijdens de werklunch blijft het Italiaans zo veel mogelijk de gesproken…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Italiaans, Duits, Engels, Braziliaans en Zakelijk Engels.

Deze meest intensieve vorm van taaltraining is ideaal als u op korte termijn het niveau van uw Italiaans wilt opschroeven. Wij adviseren deze training met name voor mensen die kort na de training het Italiaans nodig hebben in hun dagelijkse contacten. U wordt zes uur per dag in vijf aaneengesloten dagen ondergedompeld in de taal. In een ononderbroken samenspel tussen u en uw trainer leert u uw gedachten op een correcte en professionele manier verwoorden in het Italiaans. U wordt gewezen op de typisch Nederlandse valkuilen in het Italiaans en krijgt adviezen over do's and don'ts in contacten met Italiaanssprekenden. Zelfs tijdens de werklunch blijft het Italiaans zo veel mogelijk de gesproken taal. Als u na zes uur training ons instituut verlaat, vragen wij u om de behandelde stof thuis nog verder te verwerken aan de hand van opdrachten die uw trainer u opgeeft. Deze vorm van training is zeer intensief en vraagt veel van u. Maar wij beloven u dan ook dat u zelf verbaasd zult zijn over de vorderingen die u in een heel korte periode kunt maken. Halverwege de training voeren wij een tussenevaluatie uit en kan er indien nodig nog bijgestuurd worden. De training wordt afgesloten met een eindevaluatie. De training kan op elke vestiging van Elycio Talen gevolgd worden.

Elycio Talen beschikt over een landelijk netwerk van vestigingen, met 350 professionele taaltrainers kunnen we vrijwel iedere taaltraining vormgeven.

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Italiaans.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.