Falck Risc - Fire Academy

Adres:

Beerweg 101
3199 LM Maasvlakte-Rotterdam

Beschrijving

Wereldwijd houdt Falck zich bezig met het assisteren en redden van mensen tijdens noodsituaties. Falck Nederland richt zich met name op preventie van calamiteiten binnen bedrijven en op terreinen in alle branches. Falck Risc is internationale marktleider in het verzorgen van veiligheidstrainingen voor bedrijven in zowel de hoog risico (BRZO- of Seveso bedrijven) als de laag risico industrie. Daarn…

Lees de volledige beschrijving

Wereldwijd houdt Falck zich bezig met het assisteren en redden van mensen tijdens noodsituaties. Falck Nederland richt zich met name op preventie van calamiteiten binnen bedrijven en op terreinen in alle branches. Falck Risc is internationale marktleider in het verzorgen van veiligheidstrainingen voor bedrijven in zowel de hoog risico (BRZO- of Seveso bedrijven) als de laag risico industrie. Daarnaast is Falck Risc de nummer een in het leveren van Emergency Response diensten bij incidenten aan boord van schepen. Hierbij wordt nauw samen gewerkt met 's werelds grootste sleep- en bergingsbedrijven.  In Nederland heeft Falck Risc naam verworven met het aanbieden van opleidingen en trainingen op het gebied van calamiteitenbestrijding voor overheidshulpdiensten.  Jaarlijks worden er op de verschillende oefencentra in Nederland 12.000 leden van beroeps-, bedrijfs- en vrijwillige brandweerkorpsen en werknemers in de industriële sector opgeleid door Falck Risc. 

Ervaring met Falck Risc - Fire Academy?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Falck Risc - Fire Academy? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

Falck Risc - Fire Academy heeft momenteel geen gepubliceerde producten. Wel zijn alle 1 producten van Falck Risc - Fire Academy beschikbaar voor zakelijke klanten via Springest Go.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 75.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 120.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!