PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

Niveau
Tijdsduur
Trainers
Paul Oldenzeel+6
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

Forsa Advies
Logo van Forsa Advies
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 Forsa Advies heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 616 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

8,8
Gemiddeld cijfer voor PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)
Gebaseerd op 198 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_half
Daan V.
Project Scheduler
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"Deze Prince2 cursus geeft een mooie inkijk in de projectenwereld en hoe dit gemanaged wordt of zou moeten worden. Als project professional herken ik zaken, verduidelijken sommige en zijn andere weer handige inzichten." - 20-06-2024 07:33

"Deze Prince2 cursus geeft een mooie inkijk in de projectenwereld en hoe dit gemanaged wordt of zou moeten worden. Als project professional h… alles lezen - 20-06-2024 07:33

Startdata en plaatsen

placeForsa Advies - Rijswijk, Laan van Zuid Hoorn 31 RIJSWIJK
19 jul. 2024 tot 26 jul. 2024
Toon rooster
event 19 juli 2024, 09:00-17:00, Forsa Advies - Rijswijk, Laan van Zuid Hoorn 31 RIJSWIJK, -
event 26 juli 2024, 09:00-17:00, Forsa Advies - Rijswijk, Laan van Zuid Hoorn 31 RIJSWIJK, -
placeAristo Eindhoven, Vestdijk 30 EINDHOVEN
23 aug. 2024 tot 30 aug. 2024
Toon rooster
event 23 augustus 2024, 09:00-17:00, Aristo Eindhoven, Vestdijk 30 EINDHOVEN, -
event 30 augustus 2024, 09:00-17:00, Aristo Eindhoven, Vestdijk 30 EINDHOVEN, -

Beschrijving

Onze missie is Nederland beter maken in het projecten.

Hiertoe bieden we u effectieve trainingen, advies, begeleiding en coaching. Neemt u voor een op maat gemaakt advies voor uw organisatie en uw leerdoelen vrijblijvend contact op met ons.

De PRINCE2® Foundation is de beste investering voor iedereen die met projecten aan de slag gaat: voor veel vacatures en interim opdrachten is kennis op PRINCE2 Foundation niveau een vereiste. Bovendien is de PRINCE2 Foundation een uitstekende basis voor het doorstromen naar andere projectmanagementmethoden. In deze training leer je de gehele methode kennen en op hoofdlijnen gebruiken. Deze training leidt je op voor het examen in de PRINCE2 6e editie (huidige versie Nederlandstalig examen en boek).

Waarom een PRINCE2 Foundation training volgen bij Forsa Advies?

 • Je volgt je training bij een geaccrediteerde opleider dus je krijgt up-to-date lesmateriaal, een vakkundige trainer en een excell…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: PRINCE2, PRINCE2 Foundation, Projectmanagement, Projectmatig werken en Projectmedewerker.

Onze missie is Nederland beter maken in het projecten.

Hiertoe bieden we u effectieve trainingen, advies, begeleiding en coaching. Neemt u voor een op maat gemaakt advies voor uw organisatie en uw leerdoelen vrijblijvend contact op met ons.

De PRINCE2® Foundation is de beste investering voor iedereen die met projecten aan de slag gaat: voor veel vacatures en interim opdrachten is kennis op PRINCE2 Foundation niveau een vereiste. Bovendien is de PRINCE2 Foundation een uitstekende basis voor het doorstromen naar andere projectmanagementmethoden. In deze training leer je de gehele methode kennen en op hoofdlijnen gebruiken. Deze training leidt je op voor het examen in de PRINCE2 6e editie (huidige versie Nederlandstalig examen en boek).

Waarom een PRINCE2 Foundation training volgen bij Forsa Advies?

 • Je volgt je training bij een geaccrediteerde opleider dus je krijgt up-to-date lesmateriaal, een vakkundige trainer en een excellente dienstverlening.
 • Onze trainingen worden door deelnemers gewaardeerd met een rapportcijfer 8.9 op vergelijkingssites.
 • Onze trainers combineren jarenlange ervaring uit de praktijk met de beste trainersvaardigheden.
 • Een gedegen examenvoorbereiding en een hoog slagingspercentage.
 • Wij bieden je een e-learning waarmee jij je uitstekend kunt voorbereiden op het examen.

Voor wie?

Je bent:

 • projectmedewerker, projectondersteuner, projectadviseur, projectplanner, PMO-er of medewerker van een project, programma of portfolio support office;
 • kwaliteitsfunctionaris op het gebied van projecten;
 • projectmanager of projectleider.

Er zijn geen specifieke certificaten nodig als voorkennis. Voldoe je niet aan het profiel en heb je wel interesse in deze training? Wij adviseren je graag.

Leerdoelen PRINCE2 Foundation

Na het volgen van deze training ben je:

 • bekend met rollen, processen, thema’s, principes, management producten en technieken van PRINCE2;
 • in staat uit te leggen waartoe alle onderdelen van de methodiek dienen en welke relaties er zijn tussen de diverse onderdelen van de methodiek;
 • voorbereid op het PRINCE2 Foundation examen.

Duur, data, locatie en prijzen PRINCE2 Foundation

De klassikale training bestaat uit twee dagen les. Voor een live, online training zijn deze uren verdeeld over drie lesdata. De tijd tussen de bijeenkomsten kun je gebruiken om het geleerde te laten bezinken en toe te passen in de praktijk. Data, locaties en prijzen staan op deze website vermeld.

De trainingsprijs is € 1.310 inclusief het officiële examen, het geaccrediteerder lesmateriaal en het officiële PRINCE2 e-book samen ter waarde van € 471 excl. btw. Verder ontvang je toegang tot de e-learning met vele oefenvragen. Voor trainingen in een fysiek leslokaal verzorgen we een goede leslocatie met voldoende, betaalbare parkeergelegenheid en een vergaderarrangement. Dit arrangement bestaat uit lunch, koffie, thee, water, frisdrank, fruit en zoetigheden.

Voor live, online trainingen zorgen we voor een goede virtual classroom.

Je legt het examen online op Proctor basis af op een datum, tijd en locatie van je keuze binnen een jaar na uitgifte van de examenvoucher.

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Wanneer je je tijdig inschrijft, ontvang je de lesmaterialen vóórafgaand aan de training, zodat je je optimaal kunt voorbereiden en de studiebelasting wat meer kunt spreiden.

Onderwerpen PRINCE2 Foundation

De training bestaat uit een gedeelte theorie, interactie en oefeningen aan de hand van een casus waarin je in een subgroep met de behandelde materie aan de slag gaat. Onderwerpen die tijdens de training aan bod komen:

 • de relatie tussen projecten en de lijnorganisatie;
 • het raamwerk van de PRINCE2-methodiek;
 • opstarten en initiëren van een project;
 • opzet en inhoud van een productgerichte (project) planning;
 • uitvoeren, bewaken en bijsturen van een project;
 • omgaan met risico’s en wijzigingsverzoeken in een project;
 • overdragen van het projectresultaat en afsluiten van een project;
 • e-learning Foundation examentraining.

Studiebelasting en lesmethode PRINCE2 Foundation

De studiebelasting bedraagt enkele uren voorbereiding per les buiten de lesuren en studie voor het examen na afloop van de training. Je kunt zelf aan de slag met e-learning oefeningen en het lesboek. De studiebelasting is in totaal circa zestien tot twintig uur buiten de lesuren.

Examen en certificaten PRINCE2 Foundation

Na afloop ben je grotendeels voorbereid op het officiële AXELOS examen. Het examen is een gesloten boek examen en duurt 1 uur. Het examen is multiple choice.

Forsa Advies neemt dit examen bij je af na afloop van een training. Je legt het examen online af op Proctor basis. Je hebt normaal gesproken een jaar de tijd om het examen af te leggen op een tijd en locatie van jouw keuze. Let op: PRINCE2 6e editie examens kun je afleggen tot uiterlijk 6 juni 2025, op voorwaarde dat je voucher tot en met die datum geldig is.

Wanneer je slaagt voor het examen ontvang je het officiële, digitale PRINCE2 Foundation AXELOS certificaat. Daarnaast ontvang je een digitaal bewijs van deelname aan de training indien je 75% of meer van de training hebt bijgewoond.

Trainingsmateriaal PRINCE2 Foundation

Je ontvangt de volgende Nederlandstalige lesmaterialen (inbegrepen in de trainingsprijs):

 • het officiële, digitale PRINCE2 boek Managen van succesvolle projecten met PRINCE2.
 • toegang tot onze e-learning omgeving met daarin circa vijfhonderd Foundation examenoefenopgaven. Deze tool helpt je effectief, efficiënt en op een prettige manier te studeren.
 • de presentatie, een doorlopende casus, opgaven, antwoordenindicaties en uitgewerkte voorbeelden in pdf.

Vervolgtraining PRINCE2 Foundation

Na het volgen van deze training kun je je kennis en inzichten verder verdiepen en meer praktijkgericht aan de slag in de PRINCE2 Practitioner training. Daarnaast kun je ook overwegen om een IPMA training te volgen, of jezelf verder te specialiseren in Change Management oftewel verandermanagement, MoP Portfoliomanagement, MSP programmamanagement, M_o_R risicomanagement, enzovoorts. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

In-company PRINCE2 Foundation training

Deze training en het bijbehorende digitale examen kunnen wij in-company verzorgen. Leslocatie, lesdata en lestijden in overleg. Ook is maatwerk mogelijk in de vorm van een casus op maat en/of het toevoegen van modules in vaardigheden en technieken. Vanaf vier deelnemers is het financieel aantrekkelijk om een in-company training te overwegen. Wij maken hiervoor graag een offerte.

Programma PRINCE2 Foundation

Dag 1 PRINCE2 Foundation

 • Inleiding PRINCE2
 • Casus
 • Business case - het waarom achter het project, oftewel een kosten-, baten- en risico-analyse
 • Organisatie - taken, rollen en bevoegdheden op de verschillende lagen van het PRINCE2-project
 • Opstarten van een project - het vaststellen van het bestaansrecht van het project en inrichten van het projectmanagementteam
 • Initiëren van een project - het gedegen voorbereiden van de uitvoering van het project
 • Plannen - het opstellen van een projectplan, faseplan, teamplan en afwijkingsplan
 • Voortgang - instrumenten bepalen en hanteren voor het bewaken en bijsturen van de voortgang van het project
 • Wrap Up/Korte evaluatie - afsluiten van de dag

Dag 2 PRINCE2 Foundation

 • Herhaling dag 1
 • Kwaliteit- hoe de realisatie van de juiste kwaliteit te definieren, bewaken en vast te stellen
 • Risico - effectief omgaan met onzekerheden, zowel kansen als bedreigingen
 • Wijziging- effectief omgaan met wijzigingsverzoeken
 • Beheersen van een fase - het beheersen van een uit te voeren management fase van het project door de projectmanager
 • Managen productoplevering- het proces waarin de zakelijke producten gemaakt, getest en opgeleverd worden aan de projectmanager
 • Managen van een faseovergang- het voorbereiden van de benodigde informatie voor een besluit om door te mogen gaan met de volgende fase van het project
 • Sturen van een project - het besturen van het project door de stuurgroep
 • Afsluiten een project - het gestructureerd afsluiten en overdragen van het projectresultaat
 • Voorbereiding examen
 • Eindevaluatie en afsluiting van de training

Op een zelfgekozen plaats en tijdstip binnen een jaar:

 • Het Foundation examen

PRINCE2® MoP®, MSP®, M_o_R® are registered trade marks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
Rechten op foto's voorbehouden aan Forsa Advies B.V., gebruik door derden slechts toegestaan na schriftelijk akkoord. Foto's zijn gemaakt door Paula Romein Fotografie.

2024-06-07 TvdA

8,8
Gemiddeld cijfer voor PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)
Gebaseerd op 198 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Daan V.
Project Scheduler
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"Deze Prince2 cursus geeft een mooie inkijk in de projectenwereld en hoe dit gemanaged wordt of zou moeten worden. Als project professional herken ik zaken, verduidelijken sommige en zijn andere weer handige inzichten." - 20-06-2024 07:33

"Deze Prince2 cursus geeft een mooie inkijk in de projectenwereld en hoe dit gemanaged wordt of zou moeten worden. Als project professional h… alles lezen - 20-06-2024 07:33

starstarstarstarstar
Silke Silke
10
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"De training werd met heel veel enthousiasme en inzicht gegeven. Telkens zeer goed voorbereid en aangepast aan de dynamiek van de groep. Ron stak veel energie in de trainingsavonden waardoor ze ook steeds interessant en leuk bleven." - 19-06-2024 18:50

"De training werd met heel veel enthousiasme en inzicht gegeven. Telkens zeer goed voorbereid en aangepast aan de dynamiek van de groep. Ron … alles lezen - 19-06-2024 18:50

starstarstarstarstar
Silke Silke
10
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"De training werd met heel veel enthousiasme en inzicht gegeven. Telkens zeer goed voorbereid en aangepast aan de dynamiek van de groep. Ron stak veel energie in de trainingsavonden waardoor ze ook steeds interessant en leuk bleven. " - 19-06-2024 00:00

"De training werd met heel veel enthousiasme en inzicht gegeven. Telkens zeer goed voorbereid en aangepast aan de dynamiek van de groep. Ron … alles lezen - 19-06-2024 00:00

starstarstarstarstar_half
Vincent Vincent
Projectmanager
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"Trainer (Vladimir Vuk) maakte de droge stof erg levendig. Daarnaast was alles tijdig geregeld, is het probleem met mijn boek erg snel opgelost en was de training leuker dan dat ik in eerste instantie had gedacht. Tot slot is het trainingsmechanisme met de memotrainer en hoeveelheid proefexamens erg prettig om mee te oefenen." - 12-04-2024 05:53

"Trainer (Vladimir Vuk) maakte de droge stof erg levendig. Daarnaast was alles tijdig geregeld, is het probleem met mijn boek erg snel opgelo… alles lezen - 12-04-2024 05:53

starstarstarstarstar_half
Vincent Vincent
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"Trainer (Vladimir Vuk) maakte de droge stof erg levendig. Daarnaast was alles tijdig geregeld, is het probleem met mijn boek erg snel opgelost en was de training leuker dan dat ik in eerste instantie had gedacht. Tot slot is het trainingsmechanisme met de memotrainer en hoeveelheid proefexamens erg prettig om mee te oefenen. " - 12-04-2024 00:00

"Trainer (Vladimir Vuk) maakte de droge stof erg levendig. Daarnaast was alles tijdig geregeld, is het probleem met mijn boek erg snel opgelo… alles lezen - 12-04-2024 00:00

starstarstarstarstar_half
Lobke Lobke
Beleidsadviseur
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"Onze trainer was verschrikkelijk goed, legde goed uit, gaf mij nooit het gevoel dat ik domme vragen stelde, kon heel goed antwoorden op alle verschillende vragen die gesteld werden, was grappig, wist kennis goed over te brengen, en gaf toch ook rust. Ik weet niet of dit het geval is bij alle trainers... wel bij die van ons!" - 15-03-2024 10:36

"Onze trainer was verschrikkelijk goed, legde goed uit, gaf mij nooit het gevoel dat ik domme vragen stelde, kon heel goed antwoorden op alle… alles lezen - 15-03-2024 10:36

starstarstarstarstar_half
Lobke Lobke
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"Onze trainer was verschrikkelijk goed, legde goed uit, gaf mij nooit het gevoel dat ik domme vragen stelde, kon heel goed antwoorden op alle verschillende vragen die gesteld werden, was grappig, wist kennis goed over te brengen, en gaf toch ook rust. Ik weet niet of dit het geval is bij alle trainers... wel bij die van ons! " - 15-03-2024 00:00

"Onze trainer was verschrikkelijk goed, legde goed uit, gaf mij nooit het gevoel dat ik domme vragen stelde, kon heel goed antwoorden op alle… alles lezen - 15-03-2024 00:00

starstarstarstarstar_border
Mustafa
Projectleider
8
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"De kennis van de trainer, alsmede zijn methode van les geven is praktisch en het maakt de cursus leuk. Daarnaast vind ik de meeste faciliteiten waar de cursisten toegang tot hebben fijn" - 31-01-2024 08:19

"De kennis van de trainer, alsmede zijn methode van les geven is praktisch en het maakt de cursus leuk. Daarnaast vind ik de meeste facilitei… alles lezen - 31-01-2024 08:19

starstarstarstarstar_border
Mustafa
8
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"De kennis van de trainer, alsmede zijn methode van les geven is praktisch en het maakt de cursus leuk. Daarnaast vind ik de meeste faciliteiten waar de cursisten toegang tot hebben fijn " - 31-01-2024 00:00

"De kennis van de trainer, alsmede zijn methode van les geven is praktisch en het maakt de cursus leuk. Daarnaast vind ik de meeste facilitei… alles lezen - 31-01-2024 00:00

starstarstarstarstar_half
Vincent Eijs
Senior Projectmanager
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"De stof wordt helder uitgelegd betreft de inhoud wat je aan kennis informatie nodig hebt en wat je moet begrijpen. Er worden goede voorbeelden gegeven en er is genoeg interactie met de aanwezige cursisten over de leerstof, wat het ook leuk maakt. Handige informatie verstrekt als toevoeging op de leerstof zoals in het boek of portaal. Verder leuke en goede trainer die het uitlegt." - 21-12-2023 10:41

"De stof wordt helder uitgelegd betreft de inhoud wat je aan kennis informatie nodig hebt en wat je moet begrijpen. Er worden goede voorbeeld… alles lezen - 21-12-2023 10:41

starstarstarstarstar_half
Vincent Eijs
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"De stof wordt helder uitgelegd betreft de inhoud wat je aan kennis informatie nodig hebt en wat je moet begrijpen. Er worden goede voorbeelden gegeven en er is genoeg interactie met de aanwezige cursisten over de leerstof, wat het ook leuk maakt. Handige informatie verstrekt als toevoeging op de leerstof zoals in het boek of portaal. Verder leuke en goede trainer die het uitlegt. " - 21-12-2023 00:00

"De stof wordt helder uitgelegd betreft de inhoud wat je aan kennis informatie nodig hebt en wat je moet begrijpen. Er worden goede voorbeeld… alles lezen - 21-12-2023 00:00

starstarstarstarstar_half
Kelly
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"Douwe is een geweldige trainer die duidelijk weet hoe hij de droge stof over kan brengen. De opbouw van het verhaal was goed en hij bracht het met een frisse dosis humor. Douwe komt heel benaderbaar over, zeker geen trainer met een air van 'ik weet het beter en ga het jullie allemaal eens leren'." - 12-12-2023 09:32

"Douwe is een geweldige trainer die duidelijk weet hoe hij de droge stof over kan brengen. De opbouw van het verhaal was goed en hij bracht h… alles lezen - 12-12-2023 09:32

starstarstarstarstar_half
Kelly
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"Douwe is een geweldige trainer die duidelijk weet hoe hij de droge stof over kan brengen. De opbouw van het verhaal was goed en hij bracht het met een frisse dosis humor. Douwe komt heel benaderbaar over, zeker geen trainer met een air van ik weet het beter en ga het jullie allemaal eens leren. " - 12-12-2023 00:00

"Douwe is een geweldige trainer die duidelijk weet hoe hij de droge stof over kan brengen. De opbouw van het verhaal was goed en hij bracht h… alles lezen - 12-12-2023 00:00

starstarstarstarstar_border
Ivan Ivan
8
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"Voor zover ik het mij kan herinneren kon de lesgever altijd een voorbeeld geven. Hij probeerde de les ook altijd interactief te houden en hij wou ook dat we het begrepen. Hij kwam m.a.w. niet gewoon de les brengen en klaar." - 17-11-2023 15:04

"Voor zover ik het mij kan herinneren kon de lesgever altijd een voorbeeld geven. Hij probeerde de les ook altijd interactief te houden en hi… alles lezen - 17-11-2023 15:04

starstarstarstarstar_border
Ivan Ivan
8
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"Voor zover ik het mij kan herinneren kon de lesgever altijd een voorbeeld geven. Hij probeerde de les ook altijd interactief te houden en hij wou ook dat we het begrepen. Hij kwam m.a.w. niet gewoon de les brengen en klaar. " - 17-11-2023 00:00

"Voor zover ik het mij kan herinneren kon de lesgever altijd een voorbeeld geven. Hij probeerde de les ook altijd interactief te houden en hi… alles lezen - 17-11-2023 00:00

starstarstarstarstar_half
Dimitri Cardinael
Projectleider bij de Belgische overheid
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"De lessen werden gegeven door iemand die duidelijk een zeer goede kennis heeft van de cursus en de leerstof beheerst. Verder heeft de lesgever ook praktijk ervaring in projectleiden. Een aanrader!" - 31-08-2023 10:07

"De lessen werden gegeven door iemand die duidelijk een zeer goede kennis heeft van de cursus en de leerstof beheerst. Verder heeft de lesgev… alles lezen - 31-08-2023 10:07

starstarstarstarstar_border
Dimitri
8
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"De lessen werden gegeven door iemand die duidelijk een zeer goede kennis heeft van de cursus en de leerstof beheerst. Verder heeft de lesgever ook praktijk ervaring in het gegeven vak. " - 31-08-2023 00:00

"De lessen werden gegeven door iemand die duidelijk een zeer goede kennis heeft van de cursus en de leerstof beheerst. Verder heeft de lesgev… alles lezen - 31-08-2023 00:00

starstarstarstarstar_half
de Lange
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"De trainer was erg prettig. Legde het op een leuke manier uit met een beetje humor, waardoor het goed te begrijpen was. De informatie was best veel, met veel termen, maar door de prettige trainer was dit goed behapbaar." - 23-05-2023 07:11

"De trainer was erg prettig. Legde het op een leuke manier uit met een beetje humor, waardoor het goed te begrijpen was. De informatie was be… alles lezen - 23-05-2023 07:11

starstarstarstarstar_half
de Lange
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"De trainer was erg prettig. Legde het op een leuke manier uit met een beetje humor, waardoor het goed te begrijpen was. De informatie was best veel, met veel termen, maar door de prettige trainer was dit goed behapbaar. " - 23-05-2023 00:00

"De trainer was erg prettig. Legde het op een leuke manier uit met een beetje humor, waardoor het goed te begrijpen was. De informatie was be… alles lezen - 23-05-2023 00:00

starstarstarstarstar_half
Vivian Vivian
Coördinator Expertisepunt Specialistisch Vakmanschap bij SBB
9
PRINCE2® Foundation incl. examen (ook online, live training)

"Prima training op een goede locatie. De combinatie van de leermiddelen (leeromgeving, lesstof en e-learning) en de fysieke bijeenkomsten sluiten mooi op elkaar aan. De trainer heeft veel kennis van zaken." - 20-04-2023 06:13

"Prima training op een goede locatie. De combinatie van de leermiddelen (leeromgeving, lesstof en e-learning) en de fysieke bijeenkomsten slu… alles lezen - 20-04-2023 06:13

Dank je wel, Vivian voor de fantastische review, ook namens Paul.

- 20-04-2023 06:13
Paul Oldenzeel
Paul Oldenzeel
De volgende dag aan de slag met wat je in de training leert
9,1
Erwin Raemakers
Erwin Raemakers
Durf je de projectmanagement-uitdaging aan?
8,8
Vladimir Vuk
Vladimir Vuk
Plezier en resultaat in projectmanagement!
9
Ron Seegers
Ron Seegers
Resultaat en inzicht in projecten op een leuke manier
9
Kitty Clerc
Kitty Clerc
Theorie is vooral nuttig als ze praktisch toepasbaar is!
9,8

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op, en delen ze met Forsa Advies, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.