Marketing en Sales Masterclass - Sales Training

Type product
Trainer
Graham Hulsebos

Marketing en Sales Masterclass - Sales Training

Graham Hulsebos Verkooptraining Sales Training
Logo van Graham Hulsebos Verkooptraining Sales Training
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 Graham Hulsebos Verkooptraining Sales Training heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 135 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Marketing en Sales Masterclass

Beste Marketing en Sales professionals,

Als Sales- en Marketingprofessional weet je dat het essentieel is om te blijven leren en je verkoopvaardigheden voortdurend te verbeteren. Graham Hulsebos heeft de afgelopen 8 jaar verkooptrainingen gegeven en heeft gemiddeld een 9.4 beoordeling op Springest. En nu heeft hij een nieuwe E-learning ontwikkeld waarmee je je verkoopvaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen.

Deze E-learning is speciaal ontworpen om jou te helpen de 6 leidende, de 10 basisregels van verkopen, de 5 stappen van adviserend verkopen en 8 verkoop technieken te trainen voor slechts 99 euro. Je zult leren hoe je professioneler kunt adviserend …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Marketing en Sales, Sales Training, Marketingcommunicatie, Marketingmedewerker en Doelgroepanalyse.

Marketing en Sales Masterclass

Beste Marketing en Sales professionals,

Als Sales- en Marketingprofessional weet je dat het essentieel is om te blijven leren en je verkoopvaardigheden voortdurend te verbeteren. Graham Hulsebos heeft de afgelopen 8 jaar verkooptrainingen gegeven en heeft gemiddeld een 9.4 beoordeling op Springest. En nu heeft hij een nieuwe E-learning ontwikkeld waarmee je je verkoopvaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen.

Deze E-learning is speciaal ontworpen om jou te helpen de 6 leidende, de 10 basisregels van verkopen, de 5 stappen van adviserend verkopen en 8 verkoop technieken te trainen voor slechts 99 euro. Je zult leren hoe je professioneler kunt adviserend verkopen om meer omzet te genereren en klanten succesvol te laten zijn met de diensten en producten van je organisatie.

Dus waarom zou je deze training kopen?

  1. Verbeter je verkoopvaardigheden: Met deze E-learning zul je de vaardigheden opdoen die je nodig hebt om je klanten beter van dienst te zijn en meer omzet te genereren.

  2. Leer van een expert: Graham Hulsebos heeft jarenlange ervaring in de verkoop en heeft een bewezen staat van dienst in het trainen van professionals.

  3. Bespaar tijd en geld: Met deze E-learning hoef je niet meer te reizen naar dure verkooptrainingen. Je kunt leren op je eigen tempo en op elk moment van de dag.

Wacht niet langer en schrijf je nu in voor de E-learning van Graham Hulsebos en neem je verkoopvaardigheden naar het volgende niveau. Het is een investering die zichzelf terugbetaalt!

Cursusinhoud

De 6 leidende beginselen van verkopen.
De 10 basisbeginselen van verkopen.
De 5 stappen van adviserend verkopen waarbij je leert sterke relaties met klanten op te bouwen zodat zij worden geholpen oplossingen voor hun wensen en problemen te vinden door vragen te stellen, actief te luisteren en deskundig advies te geven. 

Om te beginnen met een verkooptechniek leert u potentiële klanten via een stapsgewijze aanpak door het koopproces te leiden, van het vaststellen van hun behoeften en het presenteren van opties tot het sluiten van de verkoop en het veiligstellen van herhalingsaankopen.

Vervolgens leert u via een verkooptechniek u te onderscheiden ten opzichte van uw concurrenten en hoe u negatieve ervaringen om te draaien naar positieve.

Daaropvolgend leert u ook via een verkooptechniek om langdurige relaties op te bouwen, te onderhouden en de kans op herhaling te vergroten.

Daarna leert u via een verkooptechniek om de behoeften van een prospect beter te begrijpen en een oplossing af te stemmen op hun specifieke situatie.

Daarbij leert u via een verkooptechniek om potentiële klanten door het kooptraject te leiden en de verkoop te sluiten.

Vervolgens via een verkooptechniek overtuigende en doeltreffende communicatiestrategieën te gebruiken om eventuele bezwaren of zorgen van de klant weg te nemen en uiteindelijk de verkoop veilig te stellen.

Daarnaast leert u ook via een verkooptechniek waarbij een extra product of dienst wordt aangeboden om de waarde van een verkoop te verhogen en de klant mogelijk te upsellen en cross sellen.

Afsluitend leert u via acht wetenschappelijk onderzoeken hoe deze u helpen verkopen door inzicht te verschaffen in menselijk gedrag en besluitvorming, zodat uw verkoopaanpak en berichtgeving kunt afstemmen op uw klanten en de kans op een succesvolle verkoop kunt vergroten.

Als bonus! Een geheime succesvolle werkende methode voor cold calling.

Productspecificaties:

Taal: Nederlands
Interactieve elementen: Ja
Modulariteit: Ja
Regelmatige updates: Ja
Gebruikersvriendelijk: Ja
Certificaat van Deelname: Ja
Scherpe prijs: Ja
365 dagen, 24/7 online beschikbaar: Ja
Vol met nuttige verkoopkennis: Ja

Genomineerd voor Beste opleider van het Jaar 2022

Springest, heeft Graham Hulsebos Verkooptrainingen genomineerd als Opleider van het Jaar 2022! 
We kijken met trots uit op het winnen eind dit jaar.

Heeft u klassikale of Incompany sales training of verkooptraining via Springest geboekt en heeft u nog geen review achtergelaten?
Doe dat zeer eenvoudig via de website van Springest.

Wilt u ons hierbij helpen? Wij zijn dankbaar voor elke review!

Graham Hulsebos Verkooptrainingen - voor interactive, blended sales trainingen klassikaal of Incompany & Virtueel/ Hybride maatwerk - branchegerichte trainingen

Een kleine greep van klanten van Graham Hulsebos Verkooptrainingen:

786FRIDGE B.V. , Academisch Medisch Centrum, A.S. Alblasserdams Schoonmaakbedrijf B.V., ABC Display Industry B.V.,Allround Transport Bemiddeling B.V., Altec, BB Systems, Belden International Holdings B.V., BitesWeLove B.V., BizzCloud Nederland B.V., BMW Zwartepoorte Goes B.V., BouwKeur Zeeland, Contined B.V.,Coming International B.V., Coöperatieve Media Pensioen Diensten U.A., Consignium BV, Daadkracht B.V., Daans Shop in Shop, De Personeelsafdeling B.V., Dehon Service Nederland BV, Dutch Spare Parts Wijchen B.V.,Energie Rendement, Euro Events B.V., Feo Trading, Financial Content BV, Hakvoort Professional B.V., Hakvoort Professional Zeeland B.V., Hakvoort Professional Zuid B.V., HomeQgo B.V., Hoynck B.V., Hugo Boss, ICS adviseurs, Intramco Europe B.V., iPS Powerful People, Bekijk alle klanten

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Graham Hulsebos
Graham Hulsebos
Mensen kopen van mensen maar hoe?
9,1

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op, en delen ze met Graham Hulsebos Verkooptraining Sales Training, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.