Opleiding Positive Culture Agent

Niveau
Tijdsduur

Opleiding Positive Culture Agent

Happy Office
Logo van Happy Office
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 Happy Office heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 19 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

‘For organisations, culture is destiny,’ heeft Tony Hsieh, oprichter van Zappos gezegd. “Culture eats strategy for breakfast’ zei Peter Drucker in de vorige eeuw. Cultuur is het enige waarmee organisaties zich kunnen onderscheiden in de 21e eeuw. Producten, communicatie, prijzen, arbeidsvoorwaarden, mooie kantoren, bijna alles kan gekopieerd worden. Behalve je organisatiecultuur.  En vaak denken we dat cultuur onveranderbaar en in beton gegoten is. Gelukkig is dat niet het geval. In deze opleiding leer je je cultuur te begrijpen, te herkennen wat er veranderd moet worden en hoe je dat kan aanpakken. Handige modellen, voorbeelden van organisaties, praktische toepassing. ambassadeurs krijgt, w…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Internal Auditing, Interne Auditing, NEN, Auditing (financieel) en CISA (Certified information systems auditor).

‘For organisations, culture is destiny,’ heeft Tony Hsieh, oprichter van Zappos gezegd. “Culture eats strategy for breakfast’ zei Peter Drucker in de vorige eeuw. Cultuur is het enige waarmee organisaties zich kunnen onderscheiden in de 21e eeuw. Producten, communicatie, prijzen, arbeidsvoorwaarden, mooie kantoren, bijna alles kan gekopieerd worden. Behalve je organisatiecultuur.  En vaak denken we dat cultuur onveranderbaar en in beton gegoten is. Gelukkig is dat niet het geval. In deze opleiding leer je je cultuur te begrijpen, te herkennen wat er veranderd moet worden en hoe je dat kan aanpakken. Handige modellen, voorbeelden van organisaties, praktische toepassing. ambassadeurs krijgt, welke tools en oefeningen je kunt inzetten om werkgeluk in jouw organisatie te vergroten.We krijgen van diverse experts een kijkje achter de schermen met een (virtueel) bedrijfsbezoek en Live Q&A’s.

In deze opleiding tot Positive Culture Agent leer je hoe een organisatiecultuur duurzaam te veranderen tot een positieve cultuur, waar mensen floreren en werkgeluk de norm is. De beste theoretische modellen, voorbeelden van toepassingen in organisaties én toepassing op jouw eigen case/organisatie/klant.

De modellen en theorie worden vooraf aangeboden via de online leeromgeving: video’s, interviews en opdrachten die je thuis maakt en met een buddy bespreekt. In de lessen, die zolang Corona er is via Zoom gegeven worden, worden verdiepende oefeningen gemaakt. Je leert de stof zo tot in de diepte toepassen. Alleen dan kan je echte verandering bewerkstelligen.

Happy Office is de Nederlandse expert op het gebied van werkgeluk, happiness@work, engagement van medewerkers, purpose, organisatiecultuur en het vormgeven van de beste employee experience voor meer betrokken en succesvolle medewerkers en teams.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Happy Office, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.