Neurale Netwerken

Type product
Logo van icttrainingen.nl
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,2 icttrainingen.nl heeft een gemiddelde beoordeling van 7,2 (uit 9 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

In deze training ontdek je hoe je met machine learning-frameworks en Python kunt werken om trainingsalgoritmen voor

neurale netwerken te implementeren. Je leert de concepten en de kenmerken van perceptrons kennen. Dit is een enkellaags neuraal netwerk dat de gewogen som van inputs verzamelt en nul of één teruggeeft. Vervolgens onderzoek je een aantal van de prominente leerregels die van toepassing zijn in neurale netwerken, en het concept van begeleid en niet-begeleid leren. Vervolgens ontdek je hoe je geavanceerde algoritmen voor machine learning ontwerpt door gebruik te maken van trainingspatronen, patroonassociatie, de Hebbian-leerregel en competitief leren. Je onderzoekt de concepten en …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Machine learning, Microsoft SQL Server, Big Data, MySQL en Datavisualisatie.

In deze training ontdek je hoe je met machine learning-frameworks en Python kunt werken om trainingsalgoritmen voor

neurale netwerken te implementeren. Je leert de concepten en de kenmerken van perceptrons kennen. Dit is een enkellaags neuraal netwerk dat de gewogen som van inputs verzamelt en nul of één teruggeeft. Vervolgens onderzoek je een aantal van de prominente leerregels die van toepassing zijn in neurale netwerken, en het concept van begeleid en niet-begeleid leren. Vervolgens ontdek je hoe je geavanceerde algoritmen voor machine learning ontwerpt door gebruik te maken van trainingspatronen, patroonassociatie, de Hebbian-leerregel en competitief leren. Je onderzoekt de concepten en kenmerken van online en offline trainingstechnieken bij het implementeren van kunstmatige neurale netwerken, en verschillende trainingspatronen die worden gebruikt bij het implementeren van kunstmatige neurale netwerken. Ten slotte onderzoek je primaire technieken om neurale netwerken te optimaliseren en hoe je neurale netwerken kunt debuggen.

Uw Resultaat:

Na het afronden van deze training kan je zelfstanding trainingsalgoritmen voor neurale netwerken implementeren in je dagelijkse werkzaamheden.

Voorkennis:

Basis IT kennis.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.