Identiti

Adres:

Bredasweg a-e
4902 NSOosterhout

Beschrijving

Ben jij  iemand die op zoek is naar verdieping? Wil je jezelf ont-wikkelen om vervolgens vanuit je ware ik te ontwikkelen in je bewustwording?

Met de psychosociale training Zelf Ont-wikkeling helpen we jou jezelf te leren helpen. We starten op dag één met jouw eerste kijk op Wie ben je. Het thema van de volgende 2 dagen is het Innerlijk Kind. Met deze psychosociale methodiek leer je jouw gekwetst…

Lees de volledige beschrijving

Ben jij  iemand die op zoek is naar verdieping? Wil je jezelf ont-wikkelen om vervolgens vanuit je ware ik te ontwikkelen in je bewustwording?

Met de psychosociale training Zelf Ont-wikkeling helpen we jou jezelf te leren helpen. We starten op dag één met jouw eerste kijk op Wie ben je. Het thema van de volgende 2 dagen is het Innerlijk Kind. Met deze psychosociale methodiek leer je jouw gekwetste innerlijk kind te herkennen en te omarmen. Je komt tot  de kern van aangeleerde ongewenste gedragingen, denkpatronen en gevoelens en leert deze om te buigen naar een volwassen bewustwording. Dit is een krachtige techniek die je helpt groeien tot een evenwichtig persoon.

Op de volgende 2 trainingsdagen gaan we aan de slag met de vele facetten van jouw persoonlijkheid; Maak kennis met jouw deelpersoonlijkheden! Door hier mee aan de slag te gaan zul je gaan begrijpen waarom je je op één en dezelfde dag kunt gedragen en/of voelen als verschillende personen, terwijl je toch continue het gevoel hebt jezelf te zijn. Je leert jouw verschillende sterke en zwakke deelpersonen (en ieder mens heeft er tientallen) herkennen en hoe je deze kunt laten samenwerken. Je zult merken dat met deze methodiek veel op zijn plaats zal vallen en er meer ruimte ontstaat voor balans.

De training start op de 6e dag met een meditatieve stilte-wandeling in het bos. Na terugkeer in de trainingsruimte, ga je na een creatieve opdracht afsluiten met een presentatie over jouw ont-wikkelde ik en de ontwikkeling(en) waar je je na de training op wil gaan richten.

Wat je mag verwachten:

-        Persoonlijke verdieping en ontwikkeling

-        Ervaringsgericht werken (je gaat de beleving in)

-        Een warme ambiance met gelijkgestemden

-        Begeleiding van een psychosociaal therapeut

-        Een creatieve en uitdagende werkwijze

-        Contact met jouw onderbewustzijn

-        Geleide meditaties speelse afsluitingen

-        Tools die te gebruiken zijn voor de rest van je leven

Deze training kent 6 trainingsdagen van 9:00 – 17:00, met telkens 2 weken tussen iedere trainingsdag voor het maken van thuisopdrachten en het laten bezinken van de geleerde stof. Gedurende de hele periode dat je de training volgt en daarna kun je bij ons terecht voor individuele (extra) begeleiding.*

Start mogelijkheden in Juli en September 2016.

Prijs: € 550.- p.p. (incl. 21% BTW)

*= Onder begeleiding wordt verstaan het schriftelijk ondersteunen per e-mail bij vragen over de thuisopdrachten of de mogelijkheid telefonisch contact op te nemen in noodsituaties (max. 20 minuten).

Het kan voorkomen dat een individueel gesprek wordt aangeraden. Deze gesprekken worden gevoerd met hoofdtrainer Monique van de Laar en duren maximaal 75 minuten. Een individueel gesprek heeft een prijs van  €60,- per gesprek inclusief 21% BTW.

Ervaring met Identiti?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Identiti? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Identiti Me
Identiti Me
Mensen helpen zichzelf te helpen

Trainers

Identiti Me
Identiti Me
Mensen helpen zichzelf te helpen

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 93.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 124.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!