Advanced Kotlin for developers

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,5 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,5 (uit 11 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeUtrecht
16 aug. 2021 tot 17 aug. 2021
placeRemote
30 aug. 2021 tot 31 aug. 2021
placeVeenendaal
20 dec. 2021 tot 21 dec. 2021

Beschrijving

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Wilt u leren programmeren in een krachtige, moderne taal die voor zowel front-end, back-end als mobiele platformen geschikt is, waarbij uw bestaande kennis van programmeertalen voldoende is? Kies dan voor Kotlin! One language to rule them all. Deze training is een vervolg op de training Kotlin for Developers, waarin u de fundamentele eigenschappen van Kotlin leerde. Wanneer u al wat ervaring heeft met Kotlin, kunt u direct deze training volgen. We leren hoe we Kotlin optimaal kunnen inzetten om efficiënte, elegante, beknopte en goed onderhoudbare code te schrijven. Ook bekijken we hoe Kotlin integreert met Spring. Het is een zeer praktische training. We gebruiken nauwelijks slides, maar late…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Kotlin, JavaScript, Android, Java en Google Apps.

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Wilt u leren programmeren in een krachtige, moderne taal die voor zowel front-end, back-end als mobiele platformen geschikt is, waarbij uw bestaande kennis van programmeertalen voldoende is? Kies dan voor Kotlin! One language to rule them all. Deze training is een vervolg op de training Kotlin for Developers, waarin u de fundamentele eigenschappen van Kotlin leerde. Wanneer u al wat ervaring heeft met Kotlin, kunt u direct deze training volgen. We leren hoe we Kotlin optimaal kunnen inzetten om efficiënte, elegante, beknopte en goed onderhoudbare code te schrijven. Ook bekijken we hoe Kotlin integreert met Spring. Het is een zeer praktische training. We gebruiken nauwelijks slides, maar laten vooral veel code zien aan de hand waarvan we de concepten uitleggen. Ook is er voldoende ruimte om te oefenen met de aangereikte opdrachten, zowel tijdens als na de training.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Kotlin.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.