GraphQL

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

GraphQL

Info Support
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,1 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,1 (uit 17 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeUtrecht
6 feb. 2023 tot 7 feb. 2023
placeVeenendaal
22 jun. 2023 tot 23 jun. 2023

Beschrijving

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

U leert in deze praktische training hoe u een GraphQL API kunt bouwen en gebruiken. We behandelen grondig de kernonderdelen van GraphQL: de sterk getypeerde taal, het schema en de resolvers. U schrijft zelf de code die het mogelijk maakt om data te lezen, te schrijven, en real-time data te ondersteunen. In de training komen geavanceerde onderwerpen aan bod als enumeratie, interface, union en directive. Ook worden best practices gedeeld over zaken als authenticatie en authorizatie. Omdat er voor vrijwel elke programmeertaal een GraphQL implementatie beschikbaar is, gebruiken we in deze cursus JavaScript en doen dat zo laagdrempelig mogelijk. Nodejs, Apollo Server en Prisma fungeren als backen…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Graphql, React (JavaScript library), NodeJS, (X)HTML & CSS en JavaScript.

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

U leert in deze praktische training hoe u een GraphQL API kunt bouwen en gebruiken. We behandelen grondig de kernonderdelen van GraphQL: de sterk getypeerde taal, het schema en de resolvers. U schrijft zelf de code die het mogelijk maakt om data te lezen, te schrijven, en real-time data te ondersteunen. In de training komen geavanceerde onderwerpen aan bod als enumeratie, interface, union en directive. Ook worden best practices gedeeld over zaken als authenticatie en authorizatie. Omdat er voor vrijwel elke programmeertaal een GraphQL implementatie beschikbaar is, gebruiken we in deze cursus JavaScript en doen dat zo laagdrempelig mogelijk. Nodejs, Apollo Server en Prisma fungeren als backend platform. Kennis hiervan is geen vereiste. Deze training is een combinatie van twee trainingen. De eerste dag correspondeert met de training GraphQL Core, de tweede dag met de GraphQL Advanced. Zie hieronder bij gerelateerde trainingen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Graphql.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.