HTML5 en CSS3

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

HTML5 en CSS3

Info Support
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,1 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,1 (uit 17 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVeenendaal
19 dec. 2022 tot 23 dec. 2022
placeVeenendaal
6 feb. 2023 tot 10 feb. 2023
placeUtrecht
13 mrt. 2023 tot 17 mrt. 2023
placeVeenendaal
22 mei. 2023 tot 26 mei. 2023
placeUtrecht
19 jun. 2023 tot 23 jun. 2023

Beschrijving

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Het web is in populariteit flink aan het stijgen. Steeds meer functionaliteit verschuift richting de client en er vinden op het web kleine revoluties plaats. Denk hierbij aan de opkomst van SPA's en PWA's, het uitsterven van Flash/Silverlight, het realiseren van server-side oplossingen met Node.js/Deno en het bouwen van desktopapplicaties met Electron. In deze training bouwt u een stevige fundering voor het werken met HTML en CSS. U leert hoe CSS-frameworks werk uit handen kunnen nemen en hoe CSS-preprocessors als LESS en Sass de onderhoudbaarheid van CSS verbeteren. Ook leert u werken volgens de laatste mogelijkheden die moderne browsers bieden met HTML5 en CSS3. Tenslotte leert u over de J…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: HTML5, Adobe (Macromedia) Dreamweaver, (X)HTML & CSS, Front-end web development en Webdesign.

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Het web is in populariteit flink aan het stijgen. Steeds meer functionaliteit verschuift richting de client en er vinden op het web kleine revoluties plaats. Denk hierbij aan de opkomst van SPA's en PWA's, het uitsterven van Flash/Silverlight, het realiseren van server-side oplossingen met Node.js/Deno en het bouwen van desktopapplicaties met Electron. In deze training bouwt u een stevige fundering voor het werken met HTML en CSS. U leert hoe CSS-frameworks werk uit handen kunnen nemen en hoe CSS-preprocessors als LESS en Sass de onderhoudbaarheid van CSS verbeteren. Ook leert u werken volgens de laatste mogelijkheden die moderne browsers bieden met HTML5 en CSS3. Tenslotte leert u over de JavaScript APIs die met HTML5 meekomen, zoals storage, geolocation en web sockets. Deze training is een combinatie van twee andere trainingen. De eerste 3 dagen correspondeert met de training Core HTML/CSS. De laatste 2 dagen correspondeert met de Advanced HTML/CSS.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: HTML5.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.