Kotlin for developers

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,5 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,5 (uit 11 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeRemote
30 jun. 2021 tot 1 jul. 2021
placeUtrecht
30 sep. 2021 tot 1 okt. 2021
placeVeenendaal
22 nov. 2021 tot 23 nov. 2021

Beschrijving

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Wilt u leren programmeren in een krachtige, moderne taal die voor zowel front-end, back-end als mobiele platformen geschikt is, waarbij uw bestaande kennis van programmeertalen voldoende is? Kies dan voor Kotlin! One language to rule them all. Miljarden regels bestaande code moeten blijven werken als er nieuwe features in een programmeertaal worden gelanceerd. Langer bestaande programmeertalen ontwikkelen zich daardoor vaak langzaam, omdat zij een grote nalatenschap in de wereld hebben (legacy). Dit maakt het programmeren in bestaande talen in een aantal opzichten steeds minder aantrekkelijk. Dit geldt niet voor Kotlin! Kotlin is een vrij jonge taal die enorm aan populariteit wint. Alles wat…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Kotlin, JavaScript, Android, Java en Google Apps.

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

Wilt u leren programmeren in een krachtige, moderne taal die voor zowel front-end, back-end als mobiele platformen geschikt is, waarbij uw bestaande kennis van programmeertalen voldoende is? Kies dan voor Kotlin! One language to rule them all. Miljarden regels bestaande code moeten blijven werken als er nieuwe features in een programmeertaal worden gelanceerd. Langer bestaande programmeertalen ontwikkelen zich daardoor vaak langzaam, omdat zij een grote nalatenschap in de wereld hebben (legacy). Dit maakt het programmeren in bestaande talen in een aantal opzichten steeds minder aantrekkelijk. Dit geldt niet voor Kotlin! Kotlin is een vrij jonge taal die enorm aan populariteit wint. Alles wat in Java nog niet kan en misschien ook nooit gaat komen, kan wel in Kotlin,... en meer! Kotlin is een soort "Java on steroids". De droom van iedere developer, een genot om mee te werken. In Kotlin geprogrammeerde software draait zonder problemen op een Java-omgeving (JVM), maar vertaalt ook naar Javascript, native en mobiel. De taal zelf lijkt echter niet erg op Java, maar meer op talen als TypeScript en C#.NET en Kotlin heeft zich daarnaast laten inspireren door veel andere bestaande talen: the best of all worlds. Overstappen op Kotlin is erg eenvoudig, omdat het volledig compatibel is met Java. Daardoor kunt u klein beginnen: schrijf Kotlin naast uw bestaande Javacode. Deze training is bedoeld voor ontwikkelaars met ervaring die willen leren programmeren in een nieuwe moderne taal. Welke voorkennis u precies heeft maakt niet uit, zolang u de principes van (objectgeoriënteerd en/of functioneel) programmeren maar kent. In deze tweedaagse training leert u de fundamentele eigenschappen van Kotlin, waarna u direct aan de slag kunt om uw code in Kotlin te gaan schrijven. Na deze training kunt u de tweedaagse training "Advanced Kotlin" volgen. Het is een zeer praktische training. We gebruiken nauwelijks slides, maar laten vooral veel code zien aan de hand waarvan we de concepten uitleggen. Ook is er voldoende ruimte om te oefenen met de aangereikte opdrachten, zowel tijdens als na de training.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Kotlin.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.