Test Automation with Robot Framework

Type product
Tijdsduur

Test Automation with Robot Framework

Info Support
Logo van Info Support
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,1 Info Support heeft een gemiddelde beoordeling van 7,1 (uit 18 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

In deze tweedaagse training leer je wat testautomatisering is en hoe je met Robot Framework testautomatisering effectief en onderhoudbaar opzet. Ook wordt aandacht besteed aan integratie in een continuous integration landschap. Het resultaat is een regressietest die je periodiek kunt uitvoeren. Je leert de basis beginselen over testautomatisering. Tevens leer je hoe u met RobotFramework webservices kunt bedienen en schermen in een browser kunt testen. Ook leer je testcases op een handige manier in te delen in suites, gebruik te maken van setup- en teardown technieken, eigen libraries te maken en leert valkuilen te vermijden. Leerdoel Met deze training bereid jij jezelf voor op een rol waarin…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Robot Framework, Artificial Intelligence, Software Testing, Basisopleiding kwaliteit en Praxis Framework.

Meer weten over de onderwerpen die aan bod komen en de vereiste voorkennis? Vraag de gratis brochure aan.

In deze tweedaagse training leer je wat testautomatisering is en hoe je met Robot Framework testautomatisering effectief en onderhoudbaar opzet. Ook wordt aandacht besteed aan integratie in een continuous integration landschap. Het resultaat is een regressietest die je periodiek kunt uitvoeren. Je leert de basis beginselen over testautomatisering. Tevens leer je hoe u met RobotFramework webservices kunt bedienen en schermen in een browser kunt testen. Ook leer je testcases op een handige manier in te delen in suites, gebruik te maken van setup- en teardown technieken, eigen libraries te maken en leert valkuilen te vermijden. Leerdoel Met deze training bereid jij jezelf voor op een rol waarin je als tester ook in de toekomst waarde blijft toevoegen op het gebied van geautomatiseerd testen. Je begint bij de basis en gaat aan de hand van praktijkopdrachten stap voor stap de diepte in. Doelgroep Deze training is bedoeld voor teams of individuen die kennis op willen doen over testautomatisering in het algemeen. Tevens is de training ook heel geschikt voor teams of individuen die RobotFramework willen gaan inzetten om testen te automatiseren.
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.