Insert

Adres:

de Meeûssquare 29
1000 Brussel

Beschrijving

Wie zijn wij?

INSERT is het opleidingscentrum van de Beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen (Assuralia). Wij zijn autonoom en financieel onafhankelijk.

Onze missie ?

Kwalitatieve, verzekeringstechnische opleidingen aanbieden, waarbij theorie en praktijk de delen van één geheel vormen. Op het vlak van vorming, training en opleiding voor alle verzekeringsondernemingen een dienstencentrum…

Lees de volledige beschrijving

Wie zijn wij?

INSERT is het opleidingscentrum van de Beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen (Assuralia). Wij zijn autonoom en financieel onafhankelijk.

Onze missie ?

Kwalitatieve, verzekeringstechnische opleidingen aanbieden, waarbij theorie en praktijk de delen van één geheel vormen. Op het vlak van vorming, training en opleiding voor alle verzekeringsondernemingen een dienstencentrum met toegevoegde waarde zijn.

Vakkennis, onze troef

In de verzekeringssector, waar evolutie regel is geworden, bestaat er een grote nood aan up-to-date en kwalitatieve verzekeringstechnische opleidingen. INSERT is hiervoor de ideale partner. terecht. Als competence center van de Beroepsvereniging hebben wij een duidelijk zicht op de sector en zijn leerbehoeften. Bovendien zijn al onze opleiders vakspecialisten in hun domein.

Uw kwaliteitsgarantie

Professionalisme dragen wij hoog in het vaandel. INSERT heeft duidelijk gekozen voor een kwalitatieve positionering en legt zich hoge normen op. Insert is erkend door QFor en door het Agentschap ondernemen van de Vlaamse Gemeenschap als professionele en deugdelijke opleidingspartner.

Ons publiek ?

Bestaat voornamelijk uit medewerkers van verzekeringsondernemingen of uit makelaars en al hun medewerkers. Ook andere professionele beroepsgroepen hebben vaak interesse voor onze opleidingen: advocaten, adviserende geneesheren, docenten en insurance managers uit de industrie. Kortom, iedereen die zich wil scholen of bijscholen op het vlak van verzekeringen zit goed bij INSERT. Onze verzekeringstechnische cursussen bieden wij aan op 3 niveaus (basis, uitdieping en specialisatie) en op geregelde tijdstippen. Wij organiseren eveneens studiedagen of seminaries in het kader van de sectoractualiteit.

De meeste opleidingen staan open voor mensen uit verschilende bedrijven, maar ook cursussen op maat die perfect aansluiten bij de specifieke leerbehoeften van de medewerkers van eenzelfde bedrijf zijn mogelijk. Ze kunnen bij u of in onze lokalen georganiseerd worden. Uw noden en individuele behoeften zijn immers ons uitgangspunt.

Onze opleiders

Onze opleiders beschikken over de nodige kennis en de onontbeerlijke motivatie. Maar dat is niet alles. Alle opleiders hebben praktijkervaring in de verzekeringswereld en kunnen zo naadloos theorie op praktijk laten aansluiten.

Ervaring met Insert?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Insert? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

Insert heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 92.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 119.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!