Instituut voor Technische Vakexamens

Adres:

De Lange West 126
9201 CH Drachten

Beschrijving

Als exameninstituut voor technische veiligheid weet het Instituut voor Technische Vakexamens als geen ander wat spanning is. Hoewel gezonde spanning niet verkeerd is, ziet iedereen toch tegen een examen op. Als jonge organisatie vindt het Instituut voor Technische Vakexamens het belangrijk dat examenkandidaten zich goed kunnen voorbereiden en zich tijdens het examen op hun gemak voelen, want allee…

Lees de volledige beschrijving

Als exameninstituut voor technische veiligheid weet het Instituut voor Technische Vakexamens als geen ander wat spanning is. Hoewel gezonde spanning niet verkeerd is, ziet iedereen toch tegen een examen op. Als jonge organisatie vindt het Instituut voor Technische Vakexamens het belangrijk dat examenkandidaten zich goed kunnen voorbereiden en zich tijdens het examen op hun gemak voelen, want alleen dan werkt gezonde spanning. Een belangrijke rol daarin spelen onze examinatoren. Zij weten als geen ander dat hun objectiviteit, kwaliteit en onafhankelijke kennis mede bepalend is voor het succes van onze examenkandidaten. Maar ook hoe leuk het kan zijn om trotse kandidaten hun certificaat te overhandigen. Pas dan beschikken de kandidaten over competenties om hun werk veilig uit te (laten) voeren. Tot die tijd blijft het spannend.

Het Instituut voor Technische Vakexamens is een onafhankelijk bureau met als kernactiviteit het toetsen van personen en processen op grond van relevante Arbowetgeving en normen voor bedrijfsvoering van elektrische installaties. Ons doel is op deskundige, objectieve en onafhankelijke wijze te toetsen of de competenties van personen dan wel de effectiviteit van processen beantwoorden aan de criteria. Deze criteria kunnen zijn vastgelegd in centraal beheerde certificatieschema's, normen of interne kwaliteitssystemen.

Het Instituut voor Technische Vakexamens verzorgt geen opleidingen en verricht geen implementatieactiviteiten. Hierdoor wordt belangenverstrengeling voorkomen. De kwaliteit van de toetsing wordt geborgd door de eisen die worden gesteld vanuit belangenorganisaties, certificatie-instellingen en internationale normen. Het Instituut voor Technische Vakexamens beschikt over het certificaat ISO 9001:2008 en is lid van de Nederlandse Vereniging voor Examens (NVE).

Ervaring met Instituut voor Technische Vakexamens?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Instituut voor Technische Vakexamens? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 88.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 111.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!