InterVoiceOver

Adres:

Keizersgracht 467 – 469
1017 DKAmsterdam

Beschrijving

Workshops stemacteren bij Inter Voice Over

Wij leiden beginnende stemacteurs op tot het vak van voice over. Onze opleidingen zijn praktijkgericht en sluiten door onze 20 jaar ervaring naadloos aan bij de behoeftes van de markt. Inter Voice Over heeft de enige vakopleiding tot stemacteur in Nederland die onderdeel is van een stemmenbureau. Wij weten daardoor als geen ander waar je als stemacteur a…

Lees de volledige beschrijving

Workshops stemacteren bij Inter Voice Over

Wij leiden beginnende stemacteurs op tot het vak van voice over. Onze opleidingen zijn praktijkgericht en sluiten door onze 20 jaar ervaring naadloos aan bij de behoeftes van de markt. Inter Voice Over heeft de enige vakopleiding tot stemacteur in Nederland die onderdeel is van een stemmenbureau. Wij weten daardoor als geen ander waar je als stemacteur aan moet voldoen, welke kennis je dient te hebben en welke marktsegmenten het makkelijkst als nieuw talent te betreden zijn.

Na het voltooien van je opleiding wil je natuurlijk aan de slag als voice over. Uniek is dat Inter Voice Over je helpt je nieuwe carrière zo goed mogelijk van start te laten gaan: de meest talentvolle deelnemers kunnen bij ons stemmenbureau meelopen in een traineeprogramma. Als trainee stem kan je betaald ervaring op doen voor bekende merken. Zou bouw je een CV én zelfvertrouwen op.

Onze opleidingen worden gekenmerkt door een informele en onpretentieuze sfeer. De leraren zijn benaderbaar en staan voor je klaar. Een sfeer waarin iedere deelnemer zich op zijn gemak voelt en kan leren. Het is soms al spannend genoeg om voor een groep te moeten inspreken. Leren voor een leuk beroep moet leuk zijn.

Inter Voice Over is Nederland’s grootste stemmenbureau

Inter Voice Over is Nederland’s grootste stemmenbureau, een modellenbureau voor professionele voiceovers en stemacteurs. Sinds 1998 verzorgen wij voice over opnames en vertalingen in 115 talen.

Eigen geluidsstudio’s

We zijn het enige stemmenbureau in Nederland met eigen professionele geluidstudio’s waar we teksten van klanten opnemen. Hierdoor kunnen we snel leveren en zoals onze klanten dat wensen, bijvoorbeeld als losse geluidsbestanden. Klanten kunnen hier de opname van hun tekst bijwonen. Dat is niet alleen leuk maar leidt ook tot een beter eindresultaat.

Waar werken we voor?

We leveren stemmen of gebruiksklare stemopnames voor onder meer bedrijfsfilms, telefooncentrales, radio en TV commercials, apps, e-learning trainingen, tekenfilms en games. Daarnaast vertalen we teksten in 115 talen.

Tot onze onze klanten behoren bedrijven als Shell, Philips, Coca Cola, Sony, Vodafone, Disney, McDonald’s en Volkswagen maar ook veel kleinere bedrijven.

We zijn er trots op dat 95% van onze klanten ons zou aanbevelen.

Ervaring met InterVoiceOver?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij InterVoiceOver? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 92.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 122.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!