Opleiding Kwaliteitscoördinator

Niveau
Tijdsduur

Opleiding Kwaliteitscoördinator

KAM Consultants B.V.
Logo van KAM Consultants B.V.
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,9 KAM Consultants B.V. heeft een gemiddelde beoordeling van 7,9 (uit 8 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Wil jij als Kwaliteitscoördinator aan de slag binnen jouw organisatie, of wil je juist omscholen tot Kwaliteitscoördinator en breed inzetbaar zijn in de arbeidsmarkt? In beide gevallen is deze opleiding geschikt.

Kwaliteit is een belangrijk onderdeel binnen elk bedrijf: zonder kwaliteit is een klant of opdrachtgever niet tevreden. Om die reden heeft kwaliteit een belangrijke rol en is continue ontwikkeling van de kwaliteit een steeds belangrijker aandachtspunt. Binnen de norm voor kwaliteitsmanagementsystemen speelt dit dan ook een prominente rol. In de opleiding krijg jij een introductie in de rol als coördinator, doe jij theoretische kennis op over de norm ISO 9001, leer jij welke kwalite…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Wil jij als Kwaliteitscoördinator aan de slag binnen jouw organisatie, of wil je juist omscholen tot Kwaliteitscoördinator en breed inzetbaar zijn in de arbeidsmarkt? In beide gevallen is deze opleiding geschikt.

Kwaliteit is een belangrijk onderdeel binnen elk bedrijf: zonder kwaliteit is een klant of opdrachtgever niet tevreden. Om die reden heeft kwaliteit een belangrijke rol en is continue ontwikkeling van de kwaliteit een steeds belangrijker aandachtspunt. Binnen de norm voor kwaliteitsmanagementsystemen speelt dit dan ook een prominente rol. In de opleiding krijg jij een introductie in de rol als coördinator, doe jij theoretische kennis op over de norm ISO 9001, leer jij welke kwaliteitstechnieken je kunt gebruiken en hoe je kwaliteitsmanagementsystemen implementeert, onderhoud en toetst.

In deze opleiding krijg je zowel de theoretische als praktische tools in handen. Wij leren jou in drie modules alle kneepjes van het vak. 

Na afloop van de training

  • Beheers je de basisprincipes in de rol als Kwaliteitscoördinator
  • Heb je kennis van de norm ISO 9001
  • Ben je bekend met hoe een managementsysteem is opgebouwd
  • Weet je hoe een auditor naar een systeem kijkt
  • Heb je de juiste tools in handen om de theorie in de praktijk te brengen.
  • Heb je de vaardigheden om een (interne) audits uit te voeren.
  • Lukt het jou om een systeem in een bedrijf continu te laten verbeteren.

Met de kennis, vaardigheden en praktijkervaring kun jij als Kwaliteitscoördinator starten. Jij ontvangt van ons een certificaat als bevestiging van jouw deelname aan de opleiding.

KAM Consultants is specialist in certificatiebegeleiding en trainingen. Onze specialisten brengen graag kennis over op het gebied van management, normen en interne en externe audits. Daarbij ligt de focus op een praktische insteek waarbij de informatie en kennis die wordt overgebracht direct kan worden ingezet. Door middel van praktisch ingerichte cursussen brengen de specialisten van KAM Consultants hun kennis over op cursisten.

Vanaf onze locaties in Roermond en Woerden worden er het hele jaar interessante cursussen en workshops georganiseerd. Ook is het mogelijk om al onze cursussen in een In-Company variant te volgen. Al interessant vanaf 3 cursisten!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op, en delen ze met KAM Consultants B.V., om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.