Krijger Development

Adres:

Baarnsche Dijk 8
3741LRBaarn

Beschrijving

U wilt werken aan de leiderschapskwaliteiten van uzelf of uw organisatie. U wilt anderen effectiever kunnen beïnvloeden en minder snel in niet werkzame patronen vervallen. Beter samenwerken en meer synergie uit uw team halen. Met minder energie uw eigen doelen en die van uw organisatie bereiken. Kennis en ervaring heeft u ruim voldoende. Maar toch ontbreekt er iets. Het zit er wel in, maar het kom…

Lees de volledige beschrijving

U wilt werken aan de leiderschapskwaliteiten van uzelf of uw organisatie. U wilt anderen effectiever kunnen beïnvloeden en minder snel in niet werkzame patronen vervallen. Beter samenwerken en meer synergie uit uw team halen. Met minder energie uw eigen doelen en die van uw organisatie bereiken. Kennis en ervaring heeft u ruim voldoende. Maar toch ontbreekt er iets. Het zit er wel in, maar het komt er niet altijd uit. Daarom bent u op zoek naar professionele ondersteuning.

Krijger Development is sinds 1984 specialist in leiderschapsontwikkeling. We coachen en trainen managers en professionals, begeleiden teams en adviseren op gebied van Management Development. Ons expertisegebied is: 'de mens en zijn werk'. We zijn daarbij gericht op het heden en de toekomst. Het gaat ons niet om de vraag hoe het allemaal zo gekomen is, maar hoe u het vanaf nu effectiever kunt aanpakken.

In al onze programma's gaan we een belangrijke stap verder dan bewustwording. We werken aan zichtbare en duurzame verandering van gedrag. Uw gedrag en dat van uw team of organisatie. Het doel is dat u in beweging komt, dat u zelf uw gedrag effectiever maakt.

U heeft vragen waar wij wat mee kunnen. Uw doelen, uw wensen en dromen, die horen we graag van u. En die zullen altijd centraal staan in wat we voor u doen.

Ervaring met Krijger Development?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Krijger Development? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

Krijger Development heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 92.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 122.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!