Leid met Lef

Adres:

Keverlaan 7
5692VT Son en Breugel

Beschrijving

Met 6 jaar ervaring binnen de Koninklijke Landmacht, meer dan 10 jaar ervaring in leidinggevende posities op diverse niveaus (manager en director) bij een farmaceutische multinational én mijn eigen levenslessen (waaronder een burn-out), is het nu tijd om alles wat ik geleerd heb over LEIDERSCHAP door te geven aan anderen. 

Ik heb zelf kunnen ervaren en om me heen kunnen zien hoeveel mensen geva…

Lees de volledige beschrijving

Met 6 jaar ervaring binnen de Koninklijke Landmacht, meer dan 10 jaar ervaring in leidinggevende posities op diverse niveaus (manager en director) bij een farmaceutische multinational én mijn eigen levenslessen (waaronder een burn-out), is het nu tijd om alles wat ik geleerd heb over LEIDERSCHAP door te geven aan anderen. 

Ik heb zelf kunnen ervaren en om me heen kunnen zien hoeveel mensen gevangen zitten in de 'waan van de dag'. Vaak hebben ze wel verantwoordelijkheid, maar geen vrijheid. Ze werken hard en willen graag iedereen tevreden houden, maar vergeten daarbij de belangrijkste persoon.... zichzelf! Daarom wil ik me inzetten voor een gezonder en vitaler werk- en leefklimaat. 

Ik ben een aanhanger van natuurlijk leiderschap. Essentieel hierbij is het woord VERBINDING. Een natuurlijke leider heeft de eigenschap in verbinding te zijn met zichzelf, de omgeving en de organisatie waarin hij/zij in werkt. 

Het is mijn missie om een nieuwe beweging te creëren met nieuwe leiders. Leiders die zowel goed voor zichzelf als voor het bedrijf zorgen. Mensen die in verbinding zijn met de ander én met zichzelf, zodat ze weer leider worden van hun eigen leven. Hierdoor worden er betere beslissingen genomen met als resultaat een leven met meer persoonlijke groei, zakelijk succes en energie, zonder continue stress! Voor mij zijn dit de leiders van de toekomst, de LEIDERS MET LEF!

Leiders die goed naar zichzelf luisteren en voor zichzelf zorgen. Iemand die weet wat hij wil en ook hiernaar handelt. Iemand die authentiek is en zichzelf te allen tijde van stress naar ontspanning kan managen. Een leider die een inspirerend voorbeeld is voor velen, die het beste uit zichzelf haalt en vanuit zijn hart communiceert.

Verbeter de wereld en begin bij jezelf, zoiets... Ik weet dat daar nog veel te halen valt en ik gun het mensen om echt voldoening en plezier te halen uit hun job (en leven), zonder continue stress.

Het leven is misschien niet maakbaar, maar wel stuurbaar! We hebben immers altijd invloed hoe we met dingen omgaan.

Leid met Lef brengt je middels coaching, training en lezingen naar maar innerlijke rust, energie, persoonlijk groei en zakelijk succes, zodat jij ook weer een leider van je eigen leven wordt!

Ervaring met Leid met Lef?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Leid met Lef? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

Leid met Lef heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 88.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 111.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!