Leven in Compassie

Adres:

Ridderstraat 29
6511TM Nijmegen

Beschrijving

Zelfcompassie, verbinding en inzicht in wat je voelt en nodig hebt zijn waardevolle vaardigheden. Leven in compassie heeft mij zo ontzettend veel gebracht dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Mijn missie is om jou te leren hoe je naar anderen en naar jezelf kan luisteren.

Met "Leven in Compassie" help ik mensen met persoonlijke groei. Ik vergroot inzicht, helderheid , compassie, emotionele intell…

Lees de volledige beschrijving

Zelfcompassie, verbinding en inzicht in wat je voelt en nodig hebt zijn waardevolle vaardigheden. Leven in compassie heeft mij zo ontzettend veel gebracht dat ik er mijn werk van heb gemaakt. Mijn missie is om jou te leren hoe je naar anderen en naar jezelf kan luisteren.

Met "Leven in Compassie" help ik mensen met persoonlijke groei. Ik vergroot inzicht, helderheid , compassie, emotionele intelligentie en persoonlijk leiderschap. Dat doe ik gebaseerd op de methode van Geweldloze Communicatie. In mijn coaching en trainingen neem ik ook mijn jarenlange ervaring in meditatie mee.

Mijn lesstijl is sterk ervaringsgericht - ik vind dat je compassie, helderheid en verbinding het beste kunt begrijpen door het te voelen in je lichaam. Je krijgt weinig theorie, maar veel oefeningen in de vorm van rollenspellen, spreek- en luisteroefeningen, meditatie en aandachts-oefeningen.

Ik geloof niet in adviseren maar in de kracht van empathisch luisteren. Ik geloof niet in vertellen wat je moet doen, maar in laten zien hoe je jouw eigen wijsheid kunt vinden. Ik help je te navigeren door de storm van je eigen leven.

ERVARING:

Sinds 2013 geef ik workshops gebaseerd op Geweldloze Communicatie. Daarnaast heb ik meer dan 10 jaar ervaring in meditatie en mindfulness. Meditatie gaf me inzicht, acceptatie en compassie. Maar dankzij Geweldloze Communicatie kan ik dit nu rechtstreeks toepassen in het dagelijks leven.

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met meditatie in allerlei vormen. Van Vipassana retraites tot mindfulness. Ik laat me inspireren door Thich Nhat Hanh, Pema Chodron, Shinzen Young en Jack Kornfield en vele anderen. Meditatie heeft me meer rust, inzicht en helderheid gebracht. Daar staat tegenover dat ik het altijd moeilijk heb gevonden om compassie te vinden.

Totdat ik in aanraking kwam met Geweldloze Communicatie. Waar meditatie zich richt om mijn innerlijke wereld, gaf Geweldloze Communicatie praktische tips voor compassie en verbinding. Dit kon ik ook toepassen met hoe ik tegen mijzelf sprak en zo vond ik veel compassie voor mijn  innerlijke criticus. Ook heb ik geleerd verbinding te vinden in mijn relatie, en anderen kunnen helpen verbinding, inzicht en helderheid te vinden.

Door Geweldloze Communicatie heb ik geleerd open en kwetsbaar te zijn. Ik heb meer inzicht in wat ik voel en nodig heb. Ik voel me meer verbonden met de mensen om mij heen. Daar geniet ik zo van, dat ik er mijn werk van heb gemaakt: Ik leef met compassie. Mijn missie is jou dat ook te leren. Ik wil jou ook laten genieten van zelfcompassie, verbinding en inzicht.

Ik ontmoet je graag!

Ervaring met Leven in Compassie?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Leven in Compassie? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring
Mark Marijnissen
Mark Marijnissen
Leven in Compassie

Producten (0)

Leven in Compassie heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Trainers

Mark Marijnissen
Mark Marijnissen
Leven in Compassie

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 75.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 120.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!