Mijn Sociale Hygiëne

Adres:

Fultonbaan 80

3439 NE Nieuwegein Nederland

Beschrijving

Over Mijn Sociale Hygiëne

Mijn Sociale Hygiëne is een vriendelijk en transparant examenbureau dat het SVH examen Sociale Hygiëne afneemt in opdracht van de SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca). Kandidaten hoeven zich niet aan te passen aan ons: zij plannen zelf in waar en wanneer ze hun examen willen doen. In samenwerking met de SVH is het onze missie de meest vakbekwame professionals in de hore…

Lees de volledige beschrijving

Over Mijn Sociale Hygiëne

Mijn Sociale Hygiëne is een vriendelijk en transparant examenbureau dat het SVH examen Sociale Hygiëne afneemt in opdracht van de SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca). Kandidaten hoeven zich niet aan te passen aan ons: zij plannen zelf in waar en wanneer ze hun examen willen doen. In samenwerking met de SVH is het onze missie de meest vakbekwame professionals in de horeca af te leveren. Wij ondersteunen de kandidaten door goed bereikbaar te zijn en hen persoonlijk te woord te staan, ook in de avonden en in het weekend. Op onze toetslocaties werken gecertificeerde toezichthouders die voor onze kandidaten de ideale examenomstandigheden creëren. Bij Mijn Sociale Hygiëne kunnen kandidaten daarom in alle rust en naar hun beste kunnen hun examen maken.

Mijn Sociale Hygiëne is nog maar jong, maar Examenadviesburo – de organisatie waar Mijn Sociale Hygiëne onder valt – bestaat al langer. Examenadviesburo is opgericht in 1953. Deze organisatie richt zich op alles omtrent de ontwikkeling en afname van examens, persoonscertificering en vakbekwaamheid. Examenadviesburo heeft daarnaast enkele jaren geleden zelf een netwerk van toetscentra (COEL) opgericht waar digitale examens professioneel en onder toezicht worden afgenomen. Ook het examen Mijn Sociale Hygiëne doe je op een COEL-toetslocatie.

Ervaring met Mijn Sociale Hygiëne?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Mijn Sociale Hygiëne? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 81.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 106.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!