Teamontwikkeling

Type product
Trainer
Louis Moolenaar

Teamontwikkeling

MindWorks.Nu
Logo van MindWorks.Nu

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Na inventarisatie van de huidige situatie van het team en de gewenste resultaten stellen we in overleg een teamontwikkelings-traject samen. Trajecten kunnen starten bij 1 of 2 dagen. Voor optimaal resultaat combimneren we veel uiteenlopende methodieken, zoals KATA Coaching, NLP, Systemisch werk, oplossingsgericht werk, etc. Vaak ligt er een wens om hele afdelingen of organisaties mee te nemen in een cultuurverandering. Vaak werken we in dat geval 'van boven naar beneden'; dat wil zeggen: We beginnen met directie, dan managementlaag, leidinggevenden en vervolgens uitvoerende lagen. Hierdoor wordt er op alle lagen dezelfde taal gesproken, dezelfde modellen gebruikt, etc. Dit vergemakkelijkt aa…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Team ontwikkeling, Samenwerken, Teamvorming & Teamtraining, Teambuilding en Teamcoaching.

Na inventarisatie van de huidige situatie van het team en de gewenste resultaten stellen we in overleg een teamontwikkelings-traject samen. Trajecten kunnen starten bij 1 of 2 dagen. Voor optimaal resultaat combimneren we veel uiteenlopende methodieken, zoals KATA Coaching, NLP, Systemisch werk, oplossingsgericht werk, etc. Vaak ligt er een wens om hele afdelingen of organisaties mee te nemen in een cultuurverandering. Vaak werken we in dat geval 'van boven naar beneden'; dat wil zeggen: We beginnen met directie, dan managementlaag, leidinggevenden en vervolgens uitvoerende lagen. Hierdoor wordt er op alle lagen dezelfde taal gesproken, dezelfde modellen gebruikt, etc. Dit vergemakkelijkt aanzienllijk de integratie van het geleerde. Desgewenst breiden we de training / het traject uit met (persoonlijke) coaching. Hierdoor wordt het geleerde in de praktijk geborgd. Resultaat van deze trajecten zijn:
- meer duidelijkheid over het doel
- doelen worden makkelijker behaald
- werken vanuit de persoonlijke drijfveren
- meer onderling begrip, contact en verbinding
- meer plezier en resultaat 
- minder ziekteverzuim

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.