Mombitious

Mombitious

Adres:

Rijnlandstraat 14
2265WWLeidschendam

Beschrijving

Als (aanstaande) moeder én ambitieuze werkende vrouw zit je in een bijzondere fase van je leven. Werk, kinderen, relatie, huishouding, sporten, vriendinnen, carrière en o ja, jezelf. Deze fase is leuk en bijzonder, maar brengt ook uitdagingen met zich mee; hoe combineer ik werk en privé, hoe houd ik mijn relatie leuk, wanneer vind ik tijd om te sporten, of überhaupt tijd voor mezelf. En doe ik mij…

Lees de volledige beschrijving

Als (aanstaande) moeder én ambitieuze werkende vrouw zit je in een bijzondere fase van je leven. Werk, kinderen, relatie, huishouding, sporten, vriendinnen, carrière en o ja, jezelf. Deze fase is leuk en bijzonder, maar brengt ook uitdagingen met zich mee; hoe combineer ik werk en privé, hoe houd ik mijn relatie leuk, wanneer vind ik tijd om te sporten, of überhaupt tijd voor mezelf. En doe ik mijn kind(eren) dan niet te kort? Hoe kan ik goed prioriteren en maak ik wel de juiste keuzes? Hoe houd ik alle ballen in de lucht?

Mombitious biedt diverse vormen van coaching die jou kunnen helpen om het antwoord op bovenstaande helder te krijgen én ook hoe daadwerkelijk in actie te komen om de gewenste resultaten te boeken. 

* Eén op één coaching is bij uitstek geschikt als je graag intensief wil kijken naar jouw persoonlijke situatie. We brengen de huidige en gewenste situatie in kaart en bepalen op basis van het verschil wat de juiste acties zouden moeten zijn om het beste uit jezelf te halen. We bieden twee standaard pakketten aan voor de één op één coaching.

* Tijdens de één-daagse training beleef je een leerzame en inspirerende dag samen met gelijkgestemden. Je wordt uitgedaagd om aan de slag te gaan met je persoonlijke doelen en situatie. Na een dag van reflectie ga je naar huis met een concreet actieplan waarmee je de volgende dag al aan de slag kunt gaan.

* Mombitious biedt zowel voor de ambitieuze moeders in organisaties, als voor leidinggevenden diverse trainingen en coachingstrajecten aan. Het vrouwelijk talent, dat haar werk combineert met het moederschap, kan op dit punt in haar loopbaan wel wat extra begeleiding gebruiken. In de trajecten voor werkgevers focussen we, vanuit het principe van goed werkgeverschap, op het bieden van de juiste ondersteuning en creëren van een goede werkomgeving om ervoor te zorgen dat je medewerker zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen, meer tevreden is over de organisatie en je het vrouwelijk talent in je organisatie behoudt. Dit kan in verschillende vormen, door de inzet van een persoonlijk coachtraject, deelname aan trainingen (incompany of op open inschrijving) of maatwerktrajecten.

Ervaring met Mombitious?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Mombitious? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Ellen Govers
Ellen Govers
Coach voor werkende moeders op zoek naar meer energie

Trainers

Ellen Govers
Ellen Govers
Coach voor werkende moeders op zoek naar meer energie

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 93.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 124.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!