NCOI Trainingen (btw-belast)

Adres:

Marathon 7

1213 PD Hilversum

7,7
Gemiddeld cijfer voor NCOI Trainingen (btw-belast)
Gebaseerd op 334 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstar_borderstar_border
Martin De Jonge
operational risk manager
6
warning Masterclass Security en Privacy - Dag is niet meer beschikbaar

"De virtuele classroom bracht niet meer dan zelfstudie. De trainer was te weinig interactief om cursisten goed bij de les te houden. Vanwege kennis over security en privacy heeft deze masterclass me niet veel nieuws geleerd." - 16-11-2020 08:02

"De virtuele classroom bracht niet meer dan zelfstudie. De trainer was te weinig interactief om cursisten goed bij de les te houden. Vanwege … alles lezen - 16-11-2020 08:02

Beschrijving

NCOI Opleidingsgroep - De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingsgroep is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn de NCOI opleidingen en programma's uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en juist een opleiding willen volgen om de baan…

Lees de volledige beschrijving

NCOI Opleidingsgroep - De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI Opleidingsgroep is de praktijkopleider voor iedereen met werkervaring. Onze unieke praktijkgerichte aanpak sluit precies aan bij mensen met een drukke baan. Ook zijn de NCOI opleidingen en programma's uitstekend geschikt voor mensen met werkervaring die tijdelijk geen baan hebben en juist een opleiding willen volgen om de baan van hun dromen te bemachtigen.

Bewezen succesvol

NCOI Opleidingsgroep verzorgt door heel Nederland ruim 1000 opleidingen en trainingen. NCOI is inmiddels uitgegroeid tot de grootste opleider van Nederland en is toonaangevend op het gebied van praktijkgericht opleiden en leren. Met onze unieke aanpak sluiten we aan bij de kennis en vaardigheden waar u al over beschikt. Bovenal zetten we steeds uw werkervaring en -praktijk centraal. Zo combineren we een motiverende en praktische aanpak met een efficiënte en flexibele leeromgeving. Deze bijzondere combinatie heeft al zeer veel mensen aan een erkend diploma geholpen!

Topkwaliteit voor een reële prijs

De erkende opleidingen van NCOI voldoen aan de hoogste kwaliteitsrichtlijnen. Daarnaast zorgen we met een eigen kwaliteitszorgsysteem voor voortdurende verbetering van onze opleidingen, trainingen en dienstverlening in het algemeen. Zo kunt u rekenen op professionele begeleiding, een klantgerichte en persoonlijke benadering en een uitstekende, officieel erkende opleiding. Niet voor niets hebben inmiddels zeer veel organisaties gekozen voor NCOI Opleidingsgroep als leverancier voor opleidingen en trainingen.

Het grootste aanbod van Nederland: Een geschikte opleiding voor iedereen

NCOI heeft als toonaangevende opleider het meest complete programma voor werkenden. Of het nu om opleidingen gaat op MBO-, HBO- of Masterniveau, of om een korte vaardigheidstraining: NCOI is het juiste adres als u uw kennis en vaardigheden wilt vergroten. Hieronder vindt u een kort overzicht van onze verschillende activiteiten:

NCOI Business school

NCOI Business School verzorgt officieel erkende Nederlandstalige Masteropleidingen. Zo biedt NCOI het grootste programma Master of Business Administration (MBA) van Nederland en Masteropleidingen op het gebied van Veranderingsmanagement (MCC), Finance (MFC), Human Resource Management (MHRM), Business Information Management (MBI), Leiderschap (MML) en Coaching (MIC). Onze aanpak spreekt vanwege de sterke praktijkgerichtheid sterk aan. Het is niet voor niets dat NCOI Business School de grootste MBA-opleider van Nederland is. NCOI biedt bovendien een omvangrijk programma van Masterclasses en Associate Masteropleidingen, waarmee u een volledig afgebakend, kort programma doorloopt op Masterniveau, met doorstroommogelijkheden naar verschillende erkende Masteropleidingen.

Hogeschool NCOI

NCOI is officieel erkend als hogeschool door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap op basis van de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek (WHW). NCOI biedt naast een groot aantal korte praktijkgerichte HBO-opleidingen ook volledige Bacheloropleidingen en Post Bacheloropleidingen aan, met veel uiteenlopende keuzemogelijkheden. De praktijkgerichte en flexibele opleidingsmethode die NCOI hanteert, is specifiek gericht op mensen met werkervaring en ideaal te combineren met een drukke baan. Het zal u dan ook niet verbazen dat Hogeschool NCOI met deze kwaliteitsaanpak is uitgegroeid tot de grootste hogeschool voor werkenden in Nederland.

MBO College

In het MBO College van NCOI treft u een compleet pakket van erkende MBO- en MHBO-opleidingen aan. De zeer praktijkgerichte opleidingen zijn speciaal gericht op mensen die werken op operationeel niveau en die bijvoorbeeld willen doorgroeien naar een leidinggevende of coördinerende functie. U kunt kiezen uit een breed scala aan opleidingen, met diverse erkende BBL-opleidingen op de niveaus WEB 2, 3 en 4. NCOI is officieel erkend door het Ministerie van OCW volgens de Wet Educatie en Beroepsonderwijs (WEB).

NCOI trainingen

Naast erkende opleidingen voert NCOI ook al jaren met veel succes vaardigheidstrainingen uit. In de trainingen van NCOI vormt 'learning by doing' steeds het uitgangspunt. Praktijkgerichte oefeningen, opdrachten, rollenspelen en simulaties vormen de basis van al onze trainingen. Door de unieke aanpak van NCOI past u de onderwerpen uit de training direct toe in uw dagelijkse praktijk. Daardoor haalt u er direct meer resultaat uit. U zult onze aanpak als zeer prettig ervaren. Naast trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit en communicatieve vaardigheden verzorgen we ook korte inhoudelijke trainingen, waarmee u zich snel en effectief ontwikkelt binnen een specifiek vakgebied. Ons uitgebreide trainingsaanbod omvat onder andere managementvaardigheden, leiderschap, zelfmanagement, communicatieve vaardigheden, commerciële vaardigheden, klantgerichtheid en projectmanagement.

Daarnaast is NCOI specialist op het gebied van taaltrainingen. Naast korte trainingen biedt NCOI taalopleidingen op erkend MBO- en HBO-niveau. Alle taalopleidingen en trainingen zijn officieel gekoppeld aan de niveaus van het European Framework of Languages (CEF). NCOI biedt een compleet programma binnen de taalgebieden Engels, Duits en Nederlands (voor anderstaligen).

Praktijkopleidingen

NCOI verzorgt tal van praktijkopleidingen die speciaal voor specifieke doelgroepen zijn ontwikkeld. Als u zich in relatief korte tijd in een bepaald vakgebied wilt ontwikkelen, geen volledige meerjarige erkende opleiding wilt volgen, maar wél een in Nederlandse en internationale organisaties gewaardeerd dipoma wilt halen, dan zijn dit de opleidingen voor u. De opleidingen kenmerken zich door de grote praktijkgerichtheid, actualiteit en afstemming op uw dagelijkse werk en functioneren. Met onze praktijkopleidingen komt uw carrière in een duidelijke versnelling. NCOI verzorgt ook opleidingen die u voorbereiden op landelijk erkende en branche-erkende examens. NCOI is niet alleen al jarenlang de grootste en meest succesvolle opleider voor NIMA-examens, maar verzorgt ook op grote schaal opleidingen die u voorbereiden op examens van onder andere de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens, Wet financieel toezicht, IPMA, PRINCE2® en EXIN. Bij NCOI wordt u uitstekend voorbereid op uw examen. We zijn er trots op dat de slagingspercentages van NCOI-deelnemers ver boven het landelijk gemiddelde liggen!

Maatwerk, NCOI Incompany

NCOI In Company verzorgt incompanytrainingen en erkende opleidingen op maat. Alle programma's in deze brochure kunnen ook binnen uw organisatie worden uitgevoerd. Daarnaast is NCOI erin gespecialiseerd specifieke maatwerkopleidingen en -trainingen voor u en/of uw organisatie te ontwikkelen. Voor deze maatwerktrajecten vindt u in NCOI een professionele partner. Onze unieke combinatie van opleidingen en trainingen wordt veel toegepast in het kader van organisatieontwikkeltrajecten. Vanuit de erkenningen op MBO-, HBO- en Masterniveau en EVC zijn we in staat maatwerkopleidingen, maar ook bestaande interne opleidingen en trainingen te koppelen aan erkende diploma's. Dat biedt uitermate interessante fiscale voordelen voor werkgevers. Onze consultants komen graag bij u langs om de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

Vaardigheidstrainingen

NCOI biedt een volledig trainingsprogramma aan. We verzorgen met veel waardering programma's op het gebied van:

 • Managementvaardigheden
 • Leiderschap
 • Zelfmanagement
 • Communicatieve vaardigheden
 • Commerciële vaardigheden en klantgerichtheid

In de trainingen van NCOI vormt 'learning by doing' steeds het uitgangspunt. Praktijkgerichte oefeningen, opdrachten, rollenspelen en simulaties vormen de basis van al onze trainingen. Door de unieke aanpak van NCOI, past u de onderwerpen uit de training direct toe in uw dagelijkse praktijk. Daardoor haalt u er direct meer resultaat uit. U zult onze aanpak als zeer prettig ervaren. Naast deze gedrags- en attitudegeoriënteerde trainingen verzorgen we ook korte inhoudelijke trainingen die u snel en effectief ontwikkelen binnen een specifiek vakgebied.

7,7
Gemiddeld cijfer voor NCOI Trainingen (btw-belast)
Gebaseerd op 334 ervaringen
starstarstarstar_borderstar_border
Martin De Jonge
operational risk manager
6
warning Masterclass Security en Privacy - Dag is niet meer beschikbaar

"De virtuele classroom bracht niet meer dan zelfstudie. De trainer was te weinig interactief om cursisten goed bij de les te houden. Vanwege kennis over security en privacy heeft deze masterclass me niet veel nieuws geleerd." - 16-11-2020 08:02

"De virtuele classroom bracht niet meer dan zelfstudie. De trainer was te weinig interactief om cursisten goed bij de les te houden. Vanwege … alles lezen - 16-11-2020 08:02

starstarstarstarstar_half
Sharon Groothuis
HR
9
warning Ziekteverzuim en Re-integratie - Dag is niet meer beschikbaar

"We hebben 2 verschillende trainers genoten. Beiden vakmensen en beiden hebben het van hen kant belicht wat het zeer volledig heeft gemaakt. Alle vragen werden goed en gedetailleerd beantwoord. Wat het ook levendig en leerzaam heeft gemaakt is dat je van andere 'bedrijven en situaties' veel kunt leren hoe te handelen en wat te doen. Het maakte dat ik nog enthousiaster werd en me meer wilde verdiepen in dit onderwerp." - 09-11-2020 09:06

"We hebben 2 verschillende trainers genoten. Beiden vakmensen en beiden hebben het van hen kant belicht wat het zeer volledig heeft gemaakt. … alles lezen - 09-11-2020 09:06

starstarstarstarstar_border
Andre Nieboer
Planner A en B
8
warning HBO Logistiek Management - Avond is niet meer beschikbaar

"Geachte heer, mevrouw,

Door ziekte in mijn prive sfeer heb ik contact met NCOI opgenomen om deze opleiding door te schuiven naar volgend jaar. Dit is door hun zonder enig probleem gedaan. Dus ik kan alleen maar bevestigen dat het contact met NCOI in deze mindere tijd voor mij goed is verlopen." - 21-09-2020 11:12

"Geachte heer, mevrouw, Door ziekte in mijn prive sfeer heb ik contact met NCOI opgenomen om deze opleiding door te schuiven naar volgend… alles lezen - 21-09-2020 11:12

starstarstarstarstar_border
Kevin Theunis
Field Service Engineer
8
Basis Mechatronica - Zaterdag

"Wat kon beter: Te veel lesstof om in 1x te leren/voorbereiden voor een les.

Wat was goed: praktijk voorbeelden in het boek, uitleg van de docent, locatie van de training. " - 14-04-2020 05:54

"Wat kon beter: Te veel lesstof om in 1x te leren/voorbereiden voor een les. Wat was goed: praktijk voorbeelden in het boek, uitleg van d… alles lezen - 14-04-2020 05:54

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
HBO Managementvaardigheden - Dag

"Zeer prettig. Docenten weten te motiveren en aan te sluiten op de praktijk met het geven van de juiste voorbeelden. De inwendige mens wordt goed verzorgt tijdens koffie- en lunchpauze. De accommodatie was uitmuntend." - 27-01-2020 13:11

"Zeer prettig. Docenten weten te motiveren en aan te sluiten op de praktijk met het geven van de juiste voorbeelden. De inwendige mens wordt … alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
warning HBO Kernopleiding Pedagogiek - Dag is niet meer beschikbaar

"Zeer positief: de opleiding past bij wat ik verwachtte en mijn rol als docent deskundige en welwillende docenten constructieve interactie met medestudenten (met verschillende professionele achtergronden). Twijfel: de vragen op de digitale toets worden automatisch uit een 'pool' geselecteerd. Ik heb de indruk dat de geselecteerde vragen mogelijk daardoor niet de volledige lesstof dekken dus dat alle vragen maar over een (klein) deel van de lesstof gaan. De toets is dan niet representatief." - 27-01-2020 13:11

"Zeer positief: de opleiding past bij wat ik verwachtte en mijn rol als docent deskundige en welwillende docenten constructieve interactie … alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
warning Arbeids- en Sociaal Recht - Dag is niet meer beschikbaar

"Heel praktisch voor mijn werk als sociaal raadsvrouw. De gids voor sociale zekerheid en arbeidsrecht geeft heel gedetailleerde informatie. Helaas wordt de training niet meer aangeboden via de NCOI. Een vriendin wil graag ook deze training volgen. Weet u waar zij terecht kan?" - 27-01-2020 13:11

"Heel praktisch voor mijn werk als sociaal raadsvrouw. De gids voor sociale zekerheid en arbeidsrecht geeft heel gedetailleerde informatie. H… alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
warning Timemanagement Training - Dag is niet meer beschikbaar

"Met name de docent dhr Leo Smit maakte de training. Hij voelde de groep goed aan en sloot zijn voorbeelden en tips/tricks daar op aan. Hierdoor ging ik met een rugzak voor positieve bagage naar 2 trainingsdagen de deur uit." - 27-01-2020 13:11

"Met name de docent dhr Leo Smit maakte de training. Hij voelde de groep goed aan en sloot zijn voorbeelden en tips/tricks daar op aan. Hierd… alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstar_halfstar_borderstar_borderstar_border
Anoniem
3
warning HBO Bachelor Fysiotherapie - Dag is niet meer beschikbaar

"Qua inhoud van de opleiding ben ik tevreden. Het is erg moeilijk om een praktisch beroep als fysiotherapie in een deeltijdopleiding te passen. Hierin is NCOI wel geslaagd. De lage cijfers geven mijn gevoel weer omtrent de communicatie met medewerkers van NCOI. En dit betreft niet de standaard medewerkers die als eerste de telefoon aannemen. Deze zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam geweest. Echter, de stugge organisatie die er achter schuilt. Deze heeft het mij soms erg moeilijk gemaakt. Dit laat bij mij een negatief gevoel achter en ik zal om deze reden ook niet snel kiezen om via NCOI/Pro Education een nieuwe opleiding te starten." - 27-01-2020 13:11

"Qua inhoud van de opleiding ben ik tevreden. Het is erg moeilijk om een praktisch beroep als fysiotherapie in een deeltijdopleiding te passe… alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Masterclass IT en Informatiemanagement - Dag

"Positief. Vooral leuk om dat het heel persoonlijk was en we een kleine groep hadden. Veel ruimte voor discussie onderling, daar leer je veel van. Wel raar dat de enquête zo laat komt trouwens. Het is alweer een jaar geleden dat ik de opleiding heb gedaan." - 27-01-2020 13:11

"Positief. Vooral leuk om dat het heel persoonlijk was en we een kleine groep hadden. Veel ruimte voor discussie onderling, daar leer je veel… alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstarstarstar_borderstar_border
Anoniem
6
warning HBO Functioneel Beheerder - Dag is niet meer beschikbaar

"Positief, erg fijn dat de opleiding op zaterdag was en 1x per maand. Hierdoor was het goed vol te houden. De docenten waren in het begin wat moeilijk te volgen maar altijd bereid om extra uitleg te geven." - 27-01-2020 13:11

"Positief, erg fijn dat de opleiding op zaterdag was en 1x per maand. Hierdoor was het goed vol te houden. De docenten waren in het begin wat… alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
HBO Didactische Werkvormen en Vaardigheden - Dag

"Opleiding was op niveau (HBO). Uitstekende en goed bereikbare locaties met dito faciliteiten. Goed werkende e-learning portaal ter ondersteuning van de cursisten tijdens studie. Adequate back-office support bij vragen aangaande studiemateriaal, planning en studiemogelijkheden." - 27-01-2020 13:11

"Opleiding was op niveau (HBO). Uitstekende en goed bereikbare locaties met dito faciliteiten. Goed werkende e-learning portaal ter ondersteu… alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
warning HBO Trainingsprogramma Effectief Communiceren en Beïnvloeden - Dag is niet meer beschikbaar

"Opleiding was interessant en nuttig. Docenten waren goed. Eerste docent deed wel veel meer met praktijkoefeningen, wat zeer bruikbaar was. Dat ik dit evaluatieformulier pas 6 maanden na het afsluiten van de training krijg, vind ik wel heel vreemd..." - 27-01-2020 13:11

"Opleiding was interessant en nuttig. Docenten waren goed. Eerste docent deed wel veel meer met praktijkoefeningen, wat zeer bruikbaar was. D… alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
warning Master of Business Administration (MBA) voor Controllers - Dag is niet meer beschikbaar

"Positief. Gekwalificeerde docenten. Zinvol om tijdens opleiding veelvuldig in contact te komen met collega’s uit andere sectoren/disciplines. Aandachtspunt is studiemateriaal sluit niet altijd goed aan bij lesstof. Flexibiliteit in studiemogelijkheden is een pre!" - 27-01-2020 13:11

"Positief. Gekwalificeerde docenten. Zinvol om tijdens opleiding veelvuldig in contact te komen met collega’s uit andere sectoren/disciplines… alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstarstarstar_borderstar_border
Anoniem
6
warning Masterclass Inkoopmanagement - Dag is niet meer beschikbaar

"Op zich goed met interessante stof en een docent die op een leuke manier les gaf. Uiteindelijk viel hij wel vaak in herhaling, maar het enthousiasme bleef motiverend. Wat ik wel een zeer groot minpunt vond, betrof de manier van examineren. De focus lag veel te veel op wetenschappelijk onderzoek doen. Zowel in de lessen als de manier van examineren. Mij gaat het juist om de vakkennis. Misschien ook door m'n achtergrond : Al in bezit van master (Marketing Management) en post HBO (Controlling). Ik wilde met name specifiek inkoop kennis opdoen om op een hoger niveau te kunnen sparren met de inkoopmanager. Wetenschappelijk onderzoek was van ondergeschikt belang. In een masterclass zou minder focus hierop moeten liggen, dit hoort meer bij de volledige masteropleiding (Scriptie). Dit is voor mij ook een reden om deze opleiding niet aan te raden" - 27-01-2020 13:11

"Op zich goed met interessante stof en een docent die op een leuke manier les gaf. Uiteindelijk viel hij wel vaak in herhaling, maar het ent… alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstar_halfstar_borderstar_borderstar_border
Anoniem
3
warning Master in Toegepaste Psychologie voor Professionals - Dag is niet meer beschikbaar

"onderwerpen en docenten master oleiding prima. Beoordeling slecht. Deze is gedurende mijn opleiding veranderd. Na de verandering erg slecht en onverwachte lage beoordelingen. Als volwassenen regelmatig op een lagere school manier behandeld en aangesproken (ook bv afstudeerbegeleider is daarin erg slecht benaderd door collega) Collega studenten hebben de zelfde ervaring. Jammer.... Hierdoor zal ik iedereen afraden bij NCOI te gaan studeren." - 27-01-2020 13:11

"onderwerpen en docenten master oleiding prima. Beoordeling slecht. Deze is gedurende mijn opleiding veranderd. Na de verandering erg slecht… alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstarstarstar_borderstar_border
Anoniem
6
warning Master Management, Cultuur en Verandering (MCC) specialisatie Zorg en Welzijn TIJDELIJK VIA VIRTUAL CLASSROOM - Dag is niet meer beschikbaar

"NCOI is 'flexibel': maar dan wel dat de student vaker NIET dan wel op de voorkeursdag en -plaats een module volgt. Ik heb van de 8 modules hooguit 2 x in Amsterdam op zaterdag gevolgd. Erg jammer. Modules in orde. Leraren wisselend. Opdrachten arbeidsintensief, maar goed te doen." - 27-01-2020 13:11

"NCOI is 'flexibel': maar dan wel dat de student vaker NIET dan wel op de voorkeursdag en -plaats een module volgt. Ik heb van de 8 modules h… alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstarstarstar_borderstar_border
Anoniem
6
warning Master Management, Cultuur en Verandering (MCC) - Dag is niet meer beschikbaar

"In principe goed. Vooral de klassikale lessen vond ik erg waardevol. Ik heb veel geleerd van klasgenoten die bij andere organisaties werken en van docenten met hun praktijkvoorbeelden. De theorie is niet altijd passend vind ik. Bijvoorbeeld bij de module Projectmanagement vind ik het bijbehorende boek niet passend. Dit was mijn keuzemodule en had er erg veel zin in, maar is door het boek erg tegengevallen. Wat ook beter kan is de begeleiding bij eindopdrachten, die lijken soms totaal los te staan van de bijeenkomsten. De docent mocht hier vaak geen uitspraken over doen omdat hij niet degene is die beoordeeld. Hierdoor heb je soms geen idee welke richting je in moet en kan je zomaar de plank volledig misslaan. Ook heb ik pech gehad met mijn eerste scriptiebegeleider, die me totaal niet heeft geholpen, hier heb ik toen ook een mail over gestuurd waarop NCOI erg snel heeft gehandeld en me direct een nieuwe begeleider heeft toegewezen." - 27-01-2020 13:11

"In principe goed. Vooral de klassikale lessen vond ik erg waardevol. Ik heb veel geleerd van klasgenoten die bij andere organisaties werken … alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
warning HBO Psychologie en Persoonlijkheidsontwikkeling - Dag is niet meer beschikbaar

"-ik vond het studiemateriaal geweldig, vooral de boeken van algemene psychologie en sociale psychologie. heel fijn leesbaar en heel leerzaam, met veel voorbeelden. -nette cursuslocaties, goede verzorging -goede online leeromgeving, ook veel gebruik gemaakt van Parson My Lab, met filmpjes etc. -het derde boek vond ik echt slecht (Persoonlijkheidsleer), slecht geschreven -ik vond de docenten van Algemene Psychologie en Sociale Psychologie erg tegenvallen. Ze hadden voor mij weinig meerwaarde. De docente van Persoonlijkheidsleer vond ik goed." - 27-01-2020 13:11

"-ik vond het studiemateriaal geweldig, vooral de boeken van algemene psychologie en sociale psychologie. heel fijn leesbaar en heel leerzaam… alles lezen - 27-01-2020 13:11

starstarstarstar_borderstar_border
Anoniem
6
Post Bachelor Remedial Teacher (RT) - Dag

"Ik vond het erg theoretisch en op onderzoek gericht. Had graag meer praktische invulling gehad. Hoe pak je het probleem aan in plaats van wat is het probleem? Van de drie docenten vond ik er een zeer bekwaam en betrokken." - 27-01-2020 13:11

"Ik vond het erg theoretisch en op onderzoek gericht. Had graag meer praktische invulling gehad. Hoe pak je het probleem aan in plaats van wa… alles lezen - 27-01-2020 13:11

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (200)

NCOI Trainingen (btw-belast) heeft momenteel geen gepubliceerde producten. Wel zijn alle 6.403 producten van NCOI Trainingen (btw-belast) beschikbaar voor zakelijke klanten via Springest Go.

Hieronder vind je de 200 producten waarvoor gebruikers in het verleden ervaringen hebben gedeeld.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 86.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 109.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!