Sportcoach

Type product
Logo van NHBO thuiscursus
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,3 NHBO thuiscursus heeft een gemiddelde beoordeling van 7,3 (uit 32 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Leef jij voor de sport en ben je een natuurlijke leider? Dan is onze opleiding Sportcoach dé opleiding voor jou. Maak van je passie je beroep, schrijf je in en start zo snel mogelijk

Is sport je lust en je leven? Ben je een natuurlijke leider? En heb je analytisch en organisatorisch talent? Dan is onze opleiding Sportcoach dé opleiding voor jou. Onder begeleiding van een professionele sportcoach met jarenlange ervaring in het vak leer je alles over: talentopsporing, -selectie, en –ontwikkeling, het talentontwikkelingsmodel van Bloom, trainingsvolharding en drop-outs, motivatie, arousal en prestatie, spanning, angst en stress, doping, medicatie en drugs in jeugdsport, groepsdynamiek en ontwik…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Leef jij voor de sport en ben je een natuurlijke leider? Dan is onze opleiding Sportcoach dé opleiding voor jou. Maak van je passie je beroep, schrijf je in en start zo snel mogelijk

Is sport je lust en je leven? Ben je een natuurlijke leider? En heb je analytisch en organisatorisch talent? Dan is onze opleiding Sportcoach dé opleiding voor jou. Onder begeleiding van een professionele sportcoach met jarenlange ervaring in het vak leer je alles over: talentopsporing, -selectie, en –ontwikkeling, het talentontwikkelingsmodel van Bloom, trainingsvolharding en drop-outs, motivatie, arousal en prestatie, spanning, angst en stress, doping, medicatie en drugs in jeugdsport, groepsdynamiek en ontwikkeling van sportteams, evolutie van groep naar team, mentale begeleiding van sporters, basis anatomie en fysiologie, en blessurepreventie bij sporters. Daarbij verkennen we je toekomstperspectieven als sportcoach en de mogelijkheden tot het winnen van klanten. Maak van je passie je beroep, word sportcoach!

Vaardigheden:
Talent opsporen, selecteren en ontwikkelen
Motivatiecoaching persoonlijk en in groepsverband
Sportcoach als manager, communicator en voedingsdeskundige

Cursusinhoud:
Je toekomstmogelijkheden als sportcoach
Het vinden van je eerste klanten
Talentopsporing
Talentselectie
Talentontwikkeling
Het talentsontwikkelingsmodel van Bloom
Trainingsvolharding en drop-outs
Motivatie, arousal en prestatie
Spanning, angst en stress
Doping, medicatie en drugs in jeugdsport
Groepsdynamiek en ontwikkeling van sportteams
Evolutie van groep naar team
Mentale begeleiding van sporters
Basis anatomie en

Je legt het examen af wanneer je er zelf klaar voor bent. Het is een theorie-examen, waarin je wordt getoetst op de lesstof. Hiervoor plan je zelf online een afspraak in bij een van onze kantoren. Je bent geslaagd bij een score van minstens 60%. Je ontvangt dan per post het diploma Sportcoach.

Deze opleiding is een thuisstudie. Dat betekent dat je het lesmateriaal krijgt thuisgestuurd en hiermee op je eigen tempo aan de slag gaat. Je krijgt ook digitaal toegang tot jouw opleiding. Met vragen en gemaakte opdrachten kun je terecht bij jouw online persoonlijke docent.

Guy Peeters

Toekomstmogelijkheden:
De sportcoach als manager
De sportcoach als communicator
De sportcoach als voedingsdeskundige

Je kunt deze opleiding volgen zonder vooropleiding. Ook voorkennis is niet nodig, we starten de lesstof vanaf de basis.

Personal Coach, Sportfysiologie, Sportmanagement, Sportvoedingsadviseur, Sportpsychologie (Basis)

Over NHBO Thuisstudie

NHBO Thuisstudie is een handelsnaam van Ondernemersschool B.V. We hebben als doel om jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep te leren. Daarom leer je wat je in de praktijk daadwerkelijk nodig hebt, en krijg je begeleiding van iemand uit het vak. Daarna kun je met jouw diploma direct aan de slag. Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer.

Wij zijn onderdeel van een internationale opleidingsgroep die klassikale opleidingen en thuisstudies aanbiedt in diverse Europese landen. Deze stevige en beproefde basis maakt ons als jong en groeiend bedrijf zo succesvol op de Nederlandse markt.

NHBO Thuisstudie wil voor jou het verschil maken. We helpen je op weg met het vinden van je droombaan, het boosten van je carrière of het starten als zzp’er. We vinden het dan ook belangrijk dat jouw opleidingstraject vlot verloopt. Wil je weten wat je van NHBO Thuisstudie kunt verwachten? Hieronder zie je wat ons, en daarmee ook jou als student, zo succesvol maakt.

1. Unieke Studiemethode

Praktisch is het kernwoord. Je wordt thuis of in de klas klaargestoomd voor je nieuwe carrière door je persoonlijke professionele docent die zelf werkzaam is in het vak. De lesstof is altijd van hoge kwaliteit, overzichtelijk en praktijkgericht.

2. All-In Prijzen

Voordelig en geen verrassingen achteraf. Voor het genoemde collegegeld ontvang je het lesmateriaal, een jaar lang begeleiding van je persoonlijke docent, toegang tot de online leeromgeving en deelname aan het examen.

3. Erkend Onderwijs

Je behaalt een waardevol diploma. NHBO Thuiscursus is ingeschreven bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO), in het bezit van het ISO-9001 certificaat, lid van de NRTO en aangesloten bij de Associatie voor Examinering. Zo is onze kwaliteit gewaarborgd.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met NHBO thuiscursus, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.