Onderwijsbureau Groei

Adres:

Vreedstraat 13
5314BK Bruchem

Beschrijving

Onderwijsbureau Groei is een dynamische organisatie die gespecialiseerd is in cursussen en trainingen voor laagopgeleide werkzoekenden en mensen met een verstandelijke, psychische en/of sociale handicap. Dit zijn bijvoorbeeld trainingen zoals Werknemersvaardigheden, Sociale vaardigheden en de cursus Omgaan met geld. Ook de VCA training wordt regelmatig verzorgd op locatie bij zowel Work F…

Lees de volledige beschrijving

Onderwijsbureau Groei is een dynamische organisatie die gespecialiseerd is in cursussen en trainingen voor laagopgeleide werkzoekenden en mensen met een verstandelijke, psychische en/of sociale handicap. Dit zijn bijvoorbeeld trainingen zoals Werknemersvaardigheden, Sociale vaardigheden en de cursus Omgaan met geld. Ook de VCA training wordt regelmatig verzorgd op locatie bij zowel Work First projecten als bij Sociale werkvoorzieningen. De nadruk ligt veelal op arbeidsintegratie, werknemersvaardigheden en zelfredzaamheid. 

Daarnaast biedt Groei een aantal trainingen voor professionals die met deze doelgroep te maken hebben, zoals begeleiders, werkleiders, maatschappelijk werkenden, verzorgenden, verpleegkundigen, intakers, baliemedewerkers enzovoorts. Dit zijn bijvoorbeeld trainingen zoals de Agressietraining / cursus Omgaan met agressie, de cursus Omgaan met Psychiatrie en dergelijke.

Onderwijsbureau Groei richt zich voornamelijk op gemeentelijke instellingen (GSD/Sociale Dienst, DWI, afdeling Budgetbeheer/Schuldhulpverlening/WMO enz.), WSW-bedrijven (sociale werkvoorzieningen), reintegratiebureau's, Woningcorporaties (budgetcursus), UWV, diverse instellingen voor mensen met een handicap en scholen. We werken samen met deze instellingen in heel Nederland.

We bieden deze instellingen de mogelijkheid om samen met ons een scholingsaanbod op maat samen te stellen om specifieke doelen te bereiken (resocialisatie, arbeidsintegratie, work first, zelfredzaamheid). Veel van de cursussen zijn naadloos in bijvoorbeeld Work-first trajecten in te passen (sollicitatie training, VCA cursus ed) en bieden de werkzoekenden en de consulenten die het Work First traject begeleiden veel houvast voor arbeidsintegratie.

 

 

Ervaring met Onderwijsbureau Groei?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Onderwijsbureau Groei? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

Onderwijsbureau Groei heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 75.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 120.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!