NCOI Online Academy

NCOI Online Academy

Adres:

Marathon 7
1213 PD Hilversum

Beschrijving

Leren is leuk. En dat niet alleen: leren kan je ook helpen om een nieuwe baan te vinden of promotie te maken. Maar je hebt waarschijnlijk geen tijd om urenlang met je neus in de boeken te zitten. Bij Online Academy leer je online in slechts een paar minuten per dag. Je kiest onbeperkt uit onze meer dan 200 trainingen: of je nu wil leren programmeren of wil werken aan je gezondheid.

Onbeperkt, waa…

Lees de volledige beschrijving

Leren is leuk. En dat niet alleen: leren kan je ook helpen om een nieuwe baan te vinden of promotie te maken. Maar je hebt waarschijnlijk geen tijd om urenlang met je neus in de boeken te zitten. Bij Online Academy leer je online in slechts een paar minuten per dag. Je kiest onbeperkt uit onze meer dan 200 trainingen: of je nu wil leren programmeren of wil werken aan je gezondheid.

Onbeperkt, waar en wanneer jij maar wil

Als je een abonnement neemt op Online Academy, kun je onbeperkt kiezen uit ons aanbod. Een beetje zoals bij Netflix en Spotify. Het aanbod bestaat vooral uit trainingen, waarbij je skills leert die je kunt gebruiken in je werk. Bijvoorbeeld Effectief beïnvloeden of Excel voor beginners. Maar ook trainingen die privé leuk zijn, zoals Digitale fotografie of Starten met hardlopen.

Online Academy werkt zowel op je pc en tablet als je smartphone. Zo kun je de trainingen doen waar en wanneer je maar wil. Achter je bureau, onderweg in de bus of thuis op de bank.

Bewezen methode

Je houdt het leren alleen vol als je er plezier in hebt. Daarom vind je bij Online Academy geen lange saaie teksten, maar korte uitleg, boeiende filmpjes en persoonlijke opdrachten. Iedere training is opgedeeld in blokken van 5 tot 10 minuten per dag.

Waarom zo kort? Uit onderzoek blijkt dat je de leerstof beter onthoudt als je in korte periodes leert in plaats van in één keer heel veel. Je kunt namelijk veel beter focussen als je niet te lang achter elkaar moet werken.

Daarbij is het heel praktisch om in korte blokken te leren: je hebt er zo iedere dag wel tijd voor. De volgende dag ga je weer verder met je training. In totaal doe je 1 tot 5 weken over een training, afhankelijk van welke training je kiest.

Vertrouwde opleiders

Online Academy is nog vrij nieuw, maar toch hebben we al jarenlange ervaring met trainingen. We zijn namelijk onderdeel van NCOI Groep. Dat betekent dat onze trainingen zijn gebouwd met de kennis van de experts achter NCOI Opleidingen, Boertien Vergouwen Overduin, Computrain en andere erkende opleiders. Zo weet je zeker dat jouw training kwalitatief goed is en dat je écht wat leert.

Online Academy gebruiken?

Hebben we je overtuigd en wil je gebruikmaken van de trainingen van Online Academy? Voor slechts €163,- per jaar (excl. BTW) ga jij je onbeperkt ontwikkelen. Bekijk snel al onze trainingen op deze pagina en schrijf je in.

Wil je als bedrijf gebruikmaken van Online Academy? Ook dat kan: voor een vast bedrag volgen al jouw medewerkers onze trainingen onbeperkt. Dat leidt tot betere prestaties, meer werkplezier en een grotere loyaliteit. Klik aan de rechterkant van deze pagina op een training naar keuze en vraag een Incompany-offerte aan. Of bel ons meteen op 035 - 7 506 178.

Ervaring met NCOI Online Academy?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij NCOI Online Academy? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Producten (277)

Extra kenmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 87.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 106.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!