Optimaal Talent B.V.

Optimaal Talent B.V.

Adres:

Koninginneweg 100
3262BA Oud-Beijerland

Beschrijving

Optimaal Talent is een bureau voor talentontwikkeling.

We worden als partner ingezet om zichtbare gedragsverandering en resultaten te bereiken bij individuen, teams en organisaties. Dat bereiken we met een breed scala aan training, coaching en assessment. Vanuit onze filosofie en passie voor talentmanagement hebben wij het KNOP-model ontwikkeld. Met dit integrale handvat kunnen beleidsmakers, lei…

Lees de volledige beschrijving

Optimaal Talent is een bureau voor talentontwikkeling.

We worden als partner ingezet om zichtbare gedragsverandering en resultaten te bereiken bij individuen, teams en organisaties. Dat bereiken we met een breed scala aan training, coaching en assessment. Vanuit onze filosofie en passie voor talentmanagement hebben wij het KNOP-model ontwikkeld. Met dit integrale handvat kunnen beleidsmakers, leidinggevenden en medewerkers invloed uitoefenen op drie kritische succesfactoren: talent, motivatie en werkomgeving.

Onze opgave is mensen slagvaardiger maken en in hun kracht te zetten. Talentontwikkeling verloopt bij ons aan de hand van de 3 O's: talenten bij medewerkers Ontdekken, Ontwikkelen en Openbaren. Ons motto? Mensen hebben meer in hun mars en wij helpen ze eruit te halen wat er inzit.

Open inschrijving: Leergang ‘maak werk van je talent’

Optimaal Talent verzorgt zes unieke trainingen voor iedereen die zijn of andermans talenten in goede banen wil leiden. De trainingen zijn onderdeel van de eenjarige leergang ‘Maak werk van je talent’, gericht op het effectief ontwikkelen van je talent en persoonlijk leiderschap. Voor iedereen die aan de slag wil met talentontwikkeling, zowel voor medewerkers als leidinggevenden en zelfstandigen.

Word wie je kunt zijn

De resultaatgerichte leergang bestaat uit zes modules die ook als losse trainingen zijn te volgen. Tijdens de trainingen leer je daadwerkelijk het beste uit jezelf en anderen te halen. Je wordt klaargestoomd tot leider en regisseur van je eigen en andermans talenten en loopbaan. Daarbij wordt de totale mens centraal gesteld. Er wordt dus niet alleen gekeken naar je huidige kwaliteiten in je werk, maar ook naar wie je bent in zowel je werk- als privéomgeving. En vooral naar wie je kunt zijn. Het trainingsprogramma is daarom opgebouwd uit de zes thema’s van de mens als diamant: missie, identiteit, overtuigingen, kennis, vaardigheden en gedrag.

Waarin is deze leergang onderscheidend?

De leergang ‘Maak werk van je talent’ is gebaseerd op de boeken van trainers Stephen en Viktor Steijger: ‘Wereldtalent – het beste uit jezelf en je carrière’ en ‘Your company’s got talent – hoe je talent in goede banen leidt’. Stephen en Viktor zijn twee experts op het gebied van talentmanagement. Ze weten ‘state of the art’ wetenschap op bevlogen wijze naar praktische handvatten en adviezen te vertalen. Hun houding en visie vertrekt vanuit de positieve psychologie, waarmee zij deelnemers weten te enthousiasmeren en inspireren. Voor een kwalitatief hoogwaardige, resultaatgerichte en energie gevende leergang op het gebied van talentmanagement, ben je daarom bij Optimaal Talent aan het juiste adres.

“Wat een energie is er in de trainingsgroep bij jullie! Na de vele positieve verhalen over de trainingen van Optimaal Talent vond ik het erg leuk om dit zelf een keer te ervaren”.
Eline Verhulst, HR adviseur Eurofiber

Ervaring met Optimaal Talent B.V.?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Optimaal Talent B.V.? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

Optimaal Talent B.V. heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Extra kenmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 73.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 132.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!