Over de oorsprong

Adres:

Beschrijving

De P&O-afdeling van een bedrijf is het kloppend hart van de organisatie. Hier komen de uitvoering van het personeelsbeleid en de doelstelling van de organisatie samen met de inzet en de motivatie van de mensen die het bedrijf maken. Het is een dynamische afdeling waar de creatieve P&O'er graag mens tussen de mensen is, betrokken bij alle problematiek. Gelukkig is hij ook kritisch en eigenwijs. De …

Lees de volledige beschrijving

De P&O-afdeling van een bedrijf is het kloppend hart van de organisatie. Hier komen de uitvoering van het personeelsbeleid en de doelstelling van de organisatie samen met de inzet en de motivatie van de mensen die het bedrijf maken. Het is een dynamische afdeling waar de creatieve P&O'er graag mens tussen de mensen is, betrokken bij alle problematiek. Gelukkig is hij ook kritisch en eigenwijs. De P&O'er heeft een uitdaging aan het snel veranderende werkveld. Want hoe doe je recht aan je medewerkers en aan de organisatiestrategie? Is hij in dat spanningsveld nog wel zichtbaar voor zichzelf?

Annelie van Meeuwen heeft in de afgelopen 12 jaar de verschillende kanten van het P&O-vak door en door leren kennen. Als P&O-adviseur en als human resource manager zag ze juist het potentieel van de P&O'er. Haar visie is dat de P&O'er zijn positie kan innemen vanuit dat wat hem uniek maakt en dat daarin zijn kracht ligt.

Naast een opleiding veranderkunde, volgde zij een opleiding familie- en organisatieopstellingen. Ze ontwikkelde een aanbod speciaal voor de P&O'er. Dit aanbod bestaat uit workshop van een dag en een training van zes dagdelen, verspreid over een half jaar. Zowel tijdens als na de workshop of training is individuele begeleiding mogelijk.

Annelie: "Ik geloof dat mensen altijd op zoek zijn naar evenwicht in hun (werk)leven. Om dit evenwicht en heelheid te vinden is er aandacht nodig voor de vier aspecten van het leven: het spirituele, mentale, emotionele en fysieke aspect. In de werkvormen die ik gebruik tijdens mijn programma's zie je dit terug. Door organisatieopstellingen leer je opnieuw kijken naar de organisatie als systeem met een onderliggende dynamiek. Je krijgt inzicht in je positie en het biedt handvatten voor het creëren van een nieuw evenwicht." 

Ervaring met Over de oorsprong?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Over de oorsprong? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

Over de oorsprong heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 76.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 100.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!