Paralax Planning Solutions

Adres:

Zandpad 42
3601 NA Maarssen

Beschrijving

Wat kan Paralax voor uw organisatie betekenen

Paralax is een full service Resource Planning Organisatie die (haar) klanten adviseert op het gebied van Strategische/Tactische/Operationele Resource planning(en) en de daarbij horende bedrijf- en planprocessen en beleid. Continue verbeteren, leren en borgen vanuit het juiste inzicht, met het juiste rendement, dat is waar het wat ons betreft om gaat a…

Lees de volledige beschrijving

Wat kan Paralax voor uw organisatie betekenen

Paralax is een full service Resource Planning Organisatie die (haar) klanten adviseert op het gebied van Strategische/Tactische/Operationele Resource planning(en) en de daarbij horende bedrijf- en planprocessen en beleid. Continue verbeteren, leren en borgen vanuit het juiste inzicht, met het juiste rendement, dat is waar het wat ons betreft om gaat als je de klant wil helpen in een immer veranderende wereld. Op deze wijze de klant aan het roer te kunnen laten staan in het kunnen sturen van de eigen organisatie, dat is waarom Paralax het doet!

Daarom Paralax

De strategie van Paralax is om kennispartner te zijn, meer dan alleen een software leverancier. We zijn ervan overtuigd dat we organisaties verder kunnen helpen op het gebied van Resource en Workforce management door onze gedegen kennis van Resource plannen, planning- en bedrijfsprocessen en waar het de software betreft, de applicatielandschappen en integratie hierin.

Wij houden ons op de hoogte van en anticiperen op de ontwikkelingen naar de toekomst toe in een steeds sneller veranderende digitaliserende wereld.
Paralax versterkt dit anticiperen en ontwikkelen nog verder door intensief samen te werken met expert specialistische partijen als haar partners.

Ervaring met Paralax Planning Solutions?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Paralax Planning Solutions? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

Paralax Planning Solutions heeft momenteel geen gepubliceerde producten. Wel zijn alle 2 producten van Paralax Planning Solutions beschikbaar voor zakelijke klanten via Springest Go.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 92.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 122.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!