Effectief Presenteren

Type product
Tijdsduur
Logo van Produca Communicatie BV

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

EFFECTIEF PRESENTEREN

De cursist is iemand die beroepsmatig vaak voor grote(re) groepen toehoorders staat omdat hij/zij over veel kennis van het onderwerp beschikt, maar die gevoelsmatig wat extra steun kan gebruiken bij de voorbereiding van een presentatie en het geven ervan. Dit om te voorkomen dat er geen kostbare informatie/kennis verloren gaat. Daarbij wordt gedacht aan de verkoopleider met veel kennis van het product, maar minder van de klant; voor de plantmanager met eveneens een scala aan technische kennis, maar die nog op zoek is naar manieren om zijn/haar medewerkers te motiveren. Of voor de systeembeheerder die weet waarover hij/zij praat, maar die moeite heeft om zijn/haar menin…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Primavera, Samenwerken, Agile (algemeen), Teamvorming & Teamtraining en Teambuilding.

EFFECTIEF PRESENTEREN

De cursist is iemand die beroepsmatig vaak voor grote(re) groepen toehoorders staat omdat hij/zij over veel kennis van het onderwerp beschikt, maar die gevoelsmatig wat extra steun kan gebruiken bij de voorbereiding van een presentatie en het geven ervan. Dit om te voorkomen dat er geen kostbare informatie/kennis verloren gaat. Daarbij wordt gedacht aan de verkoopleider met veel kennis van het product, maar minder van de klant; voor de plantmanager met eveneens een scala aan technische kennis, maar die nog op zoek is naar manieren om zijn/haar medewerkers te motiveren. Of voor de systeembeheerder die weet waarover hij/zij praat, maar die moeite heeft om zijn/haar mening te formuleren tijdens vergaderingen en bijeenkomsten.

Doel van de cursus

Na de cursus bent u in staat om:

 • een doelgroep te analyseren
 • een juiste doelstelling te formuleren
 • een heldere structuur aan te brengen in de opzet van de presentatie m.b.v. handige gereedschappen
 • een comfortniveau te bereiken d.m.v. toepassing van eenvoudige methodes
 • het correcte presentatiemateriaal te selecteren en toe te passen
 • het presentatiegedrag te optimaliseren
 • een optimaal begrip te sorteren bij de toehoorders
Er zijn nog geen ervaringen.

  Deel je ervaring

  Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

  Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.