Grafisch Faciliteren workshop

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Grafisch Faciliteren workshop

Prowareness Agile Academy
Logo van Prowareness Agile Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 Prowareness Agile Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 437 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Kwaliteit- & Projectmanagement en #1 beste grote opleider.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeDelft
8 jun. 2023
Toon rooster
event 8 juni 2023, 09:00-16:30, Delft, Dag 1
placeDelft
19 sep. 2023
Toon rooster
event 19 september 2023, 09:00-16:30, Delft, Dag 1
placeDelft
13 dec. 2023
Toon rooster
event 13 december 2023, 09:00-16:30, Delft, Dag 1

Beschrijving

De Grafisch Faciliteren workshop van Prowareness is bedoeld voor deelnemers die willen leren gebruik maken van visualisatie technieken tijdens het faciliteren.De eendaagse Grafisch Faciliteren workshop is ontwikkeld door Prowareness en richt zich op het gebruiken van creativiteit om mensen te binden en te boeien zodat ze geboeid blijven tijdens verschillende meetings. Tijdens de workshop leer je hoe je creatief denken kunt stimuleren door middel van aantrekkelijke tekenvaardigheid en het inzetten van visuele ondersteuning. Hierdoor worden je meetings creatiever en houd je de aandacht van de aanwezigen beter vast. Neem afscheid van PowerPoint en zorg voor volledige focus op jou als spreker, l…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Facilitator / Faciliteren, Trainingsacteur, Theory U, Adobe Illustrator Basis en Vormgeving.

De Grafisch Faciliteren workshop van Prowareness is bedoeld voor deelnemers die willen leren gebruik maken van visualisatie technieken tijdens het faciliteren.De eendaagse Grafisch Faciliteren workshop is ontwikkeld door Prowareness en richt zich op het gebruiken van creativiteit om mensen te binden en te boeien zodat ze geboeid blijven tijdens verschillende meetings. Tijdens de workshop leer je hoe je creatief denken kunt stimuleren door middel van aantrekkelijke tekenvaardigheid en het inzetten van visuele ondersteuning. Hierdoor worden je meetings creatiever en houd je de aandacht van de aanwezigen beter vast. Neem afscheid van PowerPoint en zorg voor volledige focus op jou als spreker, leraar, coach of facilitator. De workshop gaat in op de basistechnieken, symbolen, schrijftechnieken en meer. ONDERWERPEN: - Wat is grafisch faciliteren en wanneer kun je het toepassen? - De basistechnieken - Symbolen en schrijftechnieken - Je eigen stijl creëren - Een boodschap overbrengen op een flipover CERTIFICERING: Deelnemers ontvangen na het afronden van de workshop een certificaat als bewijs van deelname.

UNLEASHING POTENTIAL
Wij willen professionals voorbereiden en klaar maken voor de dag van morgen. Ons uitgangspunt is just-in-time Blended Learning. We dagen professionals uit om te 'leren leren', hun competenties te verbeteren en om hun kennis te borgen.

Prowarenss Agile Academy biedt een breed scala trainingen: van operationeel tot en met strategisch, in zowel een business en IT context.  

EXPERTISE
Wij zijn specialist in classroom trainingen (virtueel en fysiek), e-learnings, competentie assessments, persoonlijk opleidingsadvies en L&D consultancy op het gebied van Agile, Lean, DevOps, Scrum, Kanban, Lean Startup, Scaling, SAFe, LeSS, Agile & Servant leadership, Agile HR, Agile L&D en Digital Transformations.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.