PVO Training & Advies

Adres:

Ambachtsweg 7
5627 BZ Eindhoven

Beschrijving

PVO Training & Advies is een jong en dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het verzorgen van opleidingen op het gebied van intern transport.

Onze jarenlange ervaring in de logistieke dienstverlening maakt dat de opleidingen op een hoog kwaliteitsniveau verzorgd worden. Zelfs de meest ervaren chauffeur geeft na afloop toe iets geleerd te hebben ondanks dat dezelfde ervaren chauffeur …

Lees de volledige beschrijving

PVO Training & Advies is een jong en dynamisch bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het verzorgen van opleidingen op het gebied van intern transport.

Onze jarenlange ervaring in de logistieke dienstverlening maakt dat de opleidingen op een hoog kwaliteitsniveau verzorgd worden. Zelfs de meest ervaren chauffeur geeft na afloop toe iets geleerd te hebben ondanks dat dezelfde ervaren chauffeur bij aanvang erg sceptisch was over de noodzaak van de cursus.

Kwaliteit vinden wij vanzelfsprekend en daar staan we voor. Onze opleidingen worden gegeven volgens de BMWT ( www.bmwt.nl ) richtlijnen en zijn landelijk erkend.

Ons doel is om 'veilig werken' voor elke cursist vanzelfsprekend te laten zijn door de opleidingen dusdanig te verzorgen in duidelijke, heldere taal, ondersteund door een praktische presentatie.

U kunt bij PVO Training & Advies zelf bepalen of u een standaard opleiding of maatwerk wenst. Omdat wij onze lesstof in overleg met BMWT ontwikkelen, kunnen wij deze aanpassen aan specifieke situaties en knelpunten binnen uw bedrijf. Dit geldt zowel voor de theorie als de praktijkinstructie. De opleidingen kunnen ondersteund worden met foto's van de betreffende situaties om alles nog persoonlijker en herkenbaarder te maken voor uw medewerkers.

Tevens beschikken wij over een modern eigen training en educatie centrum in Schijndel, waar u ook de mogelijkheid heeft om uw personeel een cursus te laten volgen.

Wij bieden tevens een mogelijkheid voor open inschrijvingen, voor individuelen of kleine ondernemingen.

Onze opleidingen zijn BMWT gecertificeerd en VCA-erkend

Ervaring met PVO Training & Advies?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij PVO Training & Advies? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 75.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 120.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!