Queridian Solutions

Adres:

Lavendelhof 32
3434XT Nieuwegein

Beschrijving

Queridian Solutions geeft websitecursussen en bouwt websites voor startende ondernemers. Sinds 2010 maken  en beheren we eigen informatieve websites om inkomsten mee te maken. Sinds we zijn begonnen hebben we heel veel geleerd over wat mogelijk met internet is en hoe je het kan bereiken. We zijn geen opleidingsinstituut, geen school, geen docent. We zijn collega-ondernemers die anderen willen help…

Lees de volledige beschrijving

Queridian Solutions geeft websitecursussen en bouwt websites voor startende ondernemers. Sinds 2010 maken  en beheren we eigen informatieve websites om inkomsten mee te maken. Sinds we zijn begonnen hebben we heel veel geleerd over wat mogelijk met internet is en hoe je het kan bereiken. We zijn geen opleidingsinstituut, geen school, geen docent. We zijn collega-ondernemers die anderen willen helpen en eigen kennis en ervaring willen delen.

Zelf je eerste zakelijke website bouwen lijkt niet vanzelfsprekend voor meeste mensen. Misschien denk je dat het heel moeilijk is of dat je heel vlot met computers moet zijn. Dat was zo aan het begin van websites en internet,  maar nu niet meer. Tegenwoordig zijn er uitstekende tools en resources waarmee je gemakkelijk je eerste zakelijke website zelf kan bouwen. Zonder ervaring, zonder programmeren en zonder te veel tijd eraan te verliezen. Je kan deze tools en resources op het internet vinden. Maar als je door de bomen de bos niet meer ziet, laat je bij de hand nemen en neem een gids.

Ik heet Karolina en ik ga je bij de hand nemen tijdens het bouwen van je eerste zakelijke website. Tijdens mijn cursussen geeft ik je duidelijke aantwoorden op technische keuzes die gemaakt moeten worden. Ik geef je advies over zaken zoals hoger in Google komen of meer aanvragen via je website krijgen. En jij kan je focussen op wat echt belangrijk voor je zaak is... Je zakelijke speerpunten naar voren laten komen via je website. Je eerste zakelijke website hoeft niet perfect te zijn. Het moet goed genoeg zijn om te laten weten dat je er bent.

Ervaring met Queridian Solutions?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Queridian Solutions? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 71.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 135.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!