Re-employ

Adres:

raamweg 4
2596 HL Den haag

Beschrijving

Bruggen bouwen

Wie blijft leren, blijft zichzelf ontwikkelen. In onze dynamische maatschappij met vele veranderingen is het nodig, en soms uitdagend, om met een open mind naar nieuwe mogelijkheden en kansen te kijken. Om te bouwen aan de eigen carrière en daarmee aan de groei van de organisatie als ook in je ontwikkeling van het persoonlijk leven. Als lerend individu, lerende organisatie zal het …

Lees de volledige beschrijving

Bruggen bouwen

Wie blijft leren, blijft zichzelf ontwikkelen. In onze dynamische maatschappij met vele veranderingen is het nodig, en soms uitdagend, om met een open mind naar nieuwe mogelijkheden en kansen te kijken. Om te bouwen aan de eigen carrière en daarmee aan de groei van de organisatie als ook in je ontwikkeling van het persoonlijk leven. Als lerend individu, lerende organisatie zal het nodig zijn om het oude los te laten nadat hiervan geleerd is om tegelijkertijd de brug naar het nieuwe te slaan. Er is sprake van een voortdurende ontwikkeling, waarbij het individu centraal staat. Om de brug naar het nieuwe te kunnen maken en onderhouden is kennis van belang en het inbedden van die kennis in de organisatie.

Communicatie vanuit authenticiteit

In alle programma’s van Re-employ komt het begrip authenticiteit aan bod. Simpel omdat gedrag, kwaliteiten en overtuigingen, voortkomend uit de dieperliggende lagen van onszelf, het sterkste zijn wanneer ze dicht bij onszelf liggen. Wanneer we echt ons zelf zijn, kunnen we intens leven, meer bewust zijn en werken met plezier. Hiervoor is lef nodig, anders durven zijn en communicatie vanuit deze echtheid. Hiermee kun je verandering realiseren en teamgeest creëren. Tijdens de trainingen van Re-employ wordt je uitgedaagd en geprikkeld om uit je comfortzone te stappen om maximaal resultaat te bereiken. Durf je het aan?

Lerende organisaties

Mensen en organisaties die bereid zijn om te leren, zijn beter in staat om goed in te spelen op veranderingen in de markt en daar heeft iedereen profijt van. We leven in het decennium waar toegevoegde waarde om inhoud vraagt. De inbedding van scholing in de wet Werk en Zekerheid maakt dat werkgever verplicht is ervoor te zorgen dat werknemer zijn functie goed kan uitoefenen alsmede breed en langdurig inzetbaar is op de arbeidsmarkt. De kosten van scholing, die gericht is op algemene ontwikkeling, kunnen in mindering gebracht worden op de transitievergoeding die een werknemer meekrijgt bij ontslag. Re-employ kan een goede invulling geven aan deze scholingsplicht via haar brede aanbod van trainingen.

Trainingen op maat

Al onze trainingen worden aangepast op de vraag van de opdrachtgever en functioneel gemaakt voor de betreffende organisatie. De basis is aanwezig, maar om optimaal resultaat te behalen, is er altijd sprake van een stukje maatwerk. In gezamenlijkheid kunnen we bepalen hoe we onze trainingen optimaal in kunnen zetten om uw persoonlijke en organisatiedoelen te bereiken.

Ervaring met Re-employ?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Re-employ? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

Re-employ heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 75.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 120.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!