Coaching

Type product

Coaching

RietbergenCoaching
Logo van RietbergenCoaching
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 RietbergenCoaching heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 1 ervaring)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Teamcoaching of individuele coaching.

WIE IS CARLA?

Carla is een executive sparring partner die als coach (individueel en voor teams) en facilitator contact maakt vanuit haar hart waarbij ze haar sterke analytische vaardigheden ondersteunend laat zijn. Zij streef er naar anderen te laten groeien op basis van hun kracht en drijfveren. Daarbij maakt ze dankbaar gebruik van haar brede ervaring in het bedrijfsleven. In lijn- en staffuncties in zowel de commercie als HR heeft ze veel verschillende internationale businessomgevingen gezien.   Naast haar ruim 25-jarige werkervaring en opleidingen zet ze haar intuïtie, levenservaring en oprechte interesse in. Ze is gedreven in het gezamenlijk berei…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Coaching, Train de trainer, Co-actief coachen, Business / Executive Coaching en Loopbaancoaching.

Teamcoaching of individuele coaching.

WIE IS CARLA?

Carla is een executive sparring partner die als coach (individueel en voor teams) en facilitator contact maakt vanuit haar hart waarbij ze haar sterke analytische vaardigheden ondersteunend laat zijn. Zij streef er naar anderen te laten groeien op basis van hun kracht en drijfveren. Daarbij maakt ze dankbaar gebruik van haar brede ervaring in het bedrijfsleven. In lijn- en staffuncties in zowel de commercie als HR heeft ze veel verschillende internationale businessomgevingen gezien.   Naast haar ruim 25-jarige werkervaring en opleidingen zet ze haar intuïtie, levenservaring en oprechte interesse in. Ze is gedreven in het gezamenlijk bereiken van resultaat waarbij ze confrontatie niet schuwt om zaken scherp te krijgen.

WANNEER KIES JE VOOR CARLA?  

Je spreekt graag met iemand die veel ervaring heeft in leidinggevende rollen in het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties. Je houdt van een doelgerichte aanpak  met ruimte voor gevoel.

Je neemt eigenaarschap voor het proces, je eigen ontwikkeling of die van je team(s). 

Je zoekt een resultaatgerichte gedreven facilitator met boardroomervaring en humor.

WAT LEVERT HET JE OP?

Afhankelijk van jouw vragen of issues kun je denken aan:

  • Inzicht in je eigen kracht(en), drijfveren en waarden, competenties en randvoorwaarden waardoor jij optimaal kunt functioneren.
  • Inzicht en oefening in het doorbreken van patronen waar je afscheid van wilt nemen.
  • Inzicht in het functioneren van je team, jouw rol daarin en tips om effectiever samen te werken.
  • Meer pro activiteit en commitment van je team.
Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Coaching.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.