Sauna Academie

Adres:

Ketelaarskampweg 21
5222AL 's-Hertogenbosch

Beschrijving

Sauna Academie
Sauna Academie is dé opleider voor het sauna- en wellness-bedrijf in Nederland. Met een breed scala aan opleidingen, cursussen en workshops zijn wij in staat uw personeel kennis en vaardigheden te leren om uw gasten een maximale wellnessbeleving mee te geven. Daarnaast komen hygiëne, veiligheid en verantwoord saunagebruik uitgebreid aan bod. Alle cursussen, opleidingen en workshops z…

Lees de volledige beschrijving

Sauna Academie
Sauna Academie is dé opleider voor het sauna- en wellness-bedrijf in Nederland. Met een breed scala aan opleidingen, cursussen en workshops zijn wij in staat uw personeel kennis en vaardigheden te leren om uw gasten een maximale wellnessbeleving mee te geven. Daarnaast komen hygiëne, veiligheid en verantwoord saunagebruik uitgebreid aan bod. Alle cursussen, opleidingen en workshops zijn op de praktijk gericht en er wordt alleen gewerkt met docenten en instructeurs rechtstreeks uit de praktijk.

Erkenning branchevereniging
Sauna Academie heeft reeds de erkenning van de ‘Nederlandse Sauna Vereniging’, de bestaande brancheorganistatie. Naast de erkenning van de ‘NSV’ heeft Sauna Academie inmiddels de basis erkenning van de nieuwe branchevereniging ‘Sauna en Wellness Nederland’, onderdeel van RECRON.


Opleidingen, cursussen en workshops
Sauna Academie heeft een breed scala aan opleidingen, workshop en cursussen. Wij bieden professionele opleiding voor personeel in de sauna, hammam, sportscholen, hotels. Ook zijn er cursussen voor particulieren die graag meer kennis over de sauna willen hebben.
Voor iedere laag binnen uw bedrijf heeft Sauna Academie een cursus, workshop of opleiding die daarbij past. Van algemene saunamedewerkers tot saunameesters en van middelmanagement of directie/leiding tot schoonmakers van uw bedrijf.
Sauna Academie beschikt over een opleidings- en trainings-centrum in ’s-Hertogenbosch, maar uiteraard is opleiden op locatie ook mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Graag leggen wij de mogelijkheden voor uw bedrijf uit in een persoonlijk gesprek.

Docenten uit de praktijk
Alle docenten bij Sauna Academie zijn zelf werkzaam in de praktijk. Zo blijven zij met de beide benen op de werkvloer staan en weten zij precies wat zich afspeelt op die werkvloer. Zij kennen de vraag van de gasten en zijn als eerste op de hoogte van marktveranderingen.

Voordelen Sauna Academie:
» Docenten uit de praktijk
» Samenwerking met brancheorganisatie Sauna en Wellness Nederland (RECRON)
» Voor alle cursussen is het inschrijfgeld €20,-. Deze kunt u terugkrijgen wanneer u direct besluit om een examen bij te boeken.
» Jarenlange ervaring in de wellnessbranche
» Kleine klassen
» Praktische theorie!
» Als enige opleider erkend door de branchevereniging

Door een opleiding van Sauna Academie te volgen loopt u voorop in de ontwikkelingen van de sauna en wellnessbranche. U bent voorbereid op de toekomst en onderscheid u van uw concurrent door kennis en vaardigheden. Van saunamedewerker tot saunamanager, uw personeel vakbekwaam op de werkvloer.

Ervaring met Sauna Academie?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Sauna Academie? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 88.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 111.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!