SeeTrue Mindfulness

SeeTrue Mindfulness

Adres:

Duitsepoort 13 A
6221 VA Maastricht

Beschrijving

SEETRUE

SeeTrue verzorgt sinds 2007 op professionele wijze opleidingen en is inmiddels een van de grootste opleiders binnen Mindfulness, ACT, Positieve Psychologie en Compassie in Nederland. De organisatie bestaat uit een aantal verschillende afdelingen en samenwerkingsverbanden.

SeeTrue biedt compacte opleidingen aan op het gebied van Mindfulness, ACT, Positieve Psychologie en Compassie. Middel…

Lees de volledige beschrijving

SEETRUE

SeeTrue verzorgt sinds 2007 op professionele wijze opleidingen en is inmiddels een van de grootste opleiders binnen Mindfulness, ACT, Positieve Psychologie en Compassie in Nederland. De organisatie bestaat uit een aantal verschillende afdelingen en samenwerkingsverbanden.

SeeTrue biedt compacte opleidingen aan op het gebied van Mindfulness, ACT, Positieve Psychologie en Compassie. Middels wetenschappelijk onderzochte behandelmethoden uit de GGZ integreren wij mindfulness, acceptatie en compassie in therapie en coaching.

SeeTrue heeft zich tot doel gesteld om de opleidingen laagdrempelig aan te bieden en op deze manier een bijdrage te leveren aan een meer bewuste en vriendelijke samenleving. Inmiddels hebben al meer dan 2000 trainers hun opleiding naar tevredenheid bij SeeTrue afgerond.

ONZE OPLEIDINGEN:

SEETRUE MINDFULNESS

Doelgroep: Deze praktische opleiding is bedoeld voor coaches, therapeuten, docenten, maatschappelijk werkers, hulpverleners (binnen en buiten de GGZ ) maar ook voor mensen die affiniteit hebben met meditatie en zich verder willen ontwikkelen tot Mindfulness Trainer.

Certificering: Na afronden van deze opleiding ontvang je een certificaat en ben je bekwaam om mindfulness trainingen te geven in de MBCT / MBSR traditie en toe te passen binnen jouw vakgebied.Onze Mindfulness Opleiding is erkend en gecertificeerd door beide Nederlandse beroepsverenigingen van mindfulnesstrainers: VVM en VMBN.Meer informatie over accreditaties en het aantal punten kun je op onze website vinden bij FORMEEL.

Duur: Seetrue biedt een 7- en 8-daagse en een Avond Mindfulness Basis Opleiding aan. Hierna kun je de 4-daagse Mindfulness Vervolg Opleiding volgen.

Locatie: De Mindfulness Opleiding kan men bij ons volgen in Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Den Bosch en Utrecht.

Kosten:  

-        Mindfulness 8-daagse Basis Opleiding 1650 euro incl. lunch en studiemateriaal.

-        Mindfulness 7-daagse Basis Opleiding 1350 euro incl. studiemateriaal.

-        Mindfulness Avond Basis Opleiding 1350 euro incl. studiemateriaal.

-        Mindfulness Vervolg Opleiding 825 euro incl. studiemateriaal.

Inhoud: Zowel de 7- en 8-daagse en de Avond Basis Opleiding leiden op tot mindfulness trainer/coach om trainingen te geven in de MBCT / MBSR traditie. De 8-daagse opleiding is inclusief een lunch.  De 7-daagse opleiding is zonder lunch en iets intensiever qua lesuren per dag.

De Avond opleiding is gelijk aan de 7-daagse opleiding maar dan verdeeld over 14 bijeenkomsten in de avond.

Wil je in aanmerking komen voor VMBN Catogorie 1 trainer (dan zijn er vergoedingen voor je trainingen mogelijk door de zorgverzekeraar) dan is er de Mindfulness Vervolg Opleiding (afgeronde Mindfulness Basis Opleididng verplicht) .

Voor meer informatie over de verschillen tussen al onze opleidingen kun je onze website bekijken of contact met ons opnemen via de brochure aanvraag voor een gratis gesprek!

Voorwaarden voor deelname: Een (afgeronde) HBO-opleiding en meditatie ervaring.

Persoonlijk studieadvies? Laat je emailadres achter bij je brochure aanvraag en we nemen graag contact met je op!

SEETRUE ACT

Acceptance and Commitment Therapy (ACT) behoort tot een nieuwe veelbelovende ontwikkeling in de (cognitieve) gedragstherapie. ACT en MBCT worden al de derde generatie gedragstherapie genoemd.

Doelgroep: Deze revolutionaire opleiding is bedoeld voor coaches, therapeuten, docenten, maatschappelijk werkers en hulpverleners (binnen en buiten de GGZ ).

Certificering: Na afronden van deze opleiding ontvang je een certificaat en ben je bekwaam om ACT trainingen te geven en toe te passen binnen jouw vakgebied. Meer informatie over accreditaties en het aantal punten kun je op onze website vinden bij FORMEEL.

Duur: SeeTrue biedt een 6-daagse ACT Basis Opleiding aan en een 5-daagse ACT Vervolg Opleiding.

Locatie: De ACT Opleiding kan men bij ons volgen in Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Den Bosch en Utrecht.

Kosten:

-        ACT Basis Opleiding 1325 euro incl. werkboek en koffie/thee.

-        ACT Vervolg Opleiding 1100 euro incl. werkboek en koffie/thee.

Inhoud: De basisopleiding ACT leidt op om ACT-trainingen te geven gebaseerd op het werk van Steven C. Hayes. ACT is ontwikkeld door Gijs Jansen die tevens opleidingen voor SeeTrue verzorgd en auteur is van het studieboek “Time to ACT”. Tijdens deze opleiding leer je hoe ACT ingezet kan worden als training om mensen te helpen hun gedachten en gevoelens te accepteren, loslaten en meer aandacht te hebben voor wat zich nu feitelijk afspeelt. Ook geeft ACT zicht op wie je bent, wat je belangrijk vindt en wat je nog wilt bereiken in dit leven. De Vervolg Opleiding is er voor diegene die zich na de Basis Opleiding verder wil verdiepen in het oefenen met de technieken van de verschillende stadia van ACT.

Voorwaarden voor deelname: Een (afgeronde) HBO-opleiding of gelijkwaardig niveau.

Persoonlijk studieadvies? Laat je emailadres achter bij je brochure aanvraag en we nemen graag contact met je op!

SEETRUE POSITIEVE PSYCHOLOGIE

In de psychologie was men lange tijd gericht op de behandeling van (geestelijke) ziekte.

Positieve Psychologie werd in het leven geroepen om ruimte te creëren voor het bevorderen van menselijk welzijn en de voorwaarden waardoor mensen kunnen opbloeien.

Doelgroep: De opleiding Positieve Psychologie is bedoeld voor trainers, coaches en therapeuten. Wij leiden mensen op om de vele technieken, meetinstrumenten en strategieën die de positiviteitspsychologie rijk is te gebruiken in hun eigen werkveld.

Certificering: Na afronden van deze opleiding ontvang je een certificaat en ben je bekwaam om Positieve Psychologie toe te passen binnen jouw vakgebied. Meer informatie over accreditaties en het aantal punten kun je op onze website vinden bij FORMEEL.

Duur: Seetrue biedt een 8-daagse Positieve Psychologie opleiding aan.

Locatie: De Positieve Psychologie Opleiding kan men bij ons volgen in Maastricht, Amsterdam en Utrecht.

Kosten: 1650 euro incl. lunch en werkboek.

Inhoud: De Positieve Psychologie opleiding is een praktische opleiding waarin veel geoefend wordt met verschillende oefeningen en technieken. Daarnaast biedt de opleiding een diepgaand inzicht in de psychologische theorieën en processen die ten grondslag liggen aan deze technieken en interventies.

Voorwaarden voor deelname: Een (afgeronde) HBO-opleiding of gelijkwaardig.

Persoonlijk studieadvies? Laat je emailadres achter bij je brochure aanvraag en we helpen je graag verder!

SEETRUE COMPASSIE

De Compassie Opleiding is zowel gericht op de bewustzijnsontwikkeling van de trainer als op het overdragen van het curriculum aan cliënten/deelnemers.

Doelgroep: Deze waardevolle opleiding is bedoeld voor (mindfulness) trainers, coaches, therapeuten, docenten, maatschappelijk werkers en hulpverleners (binnen en buiten de GGZ ).

Duur: SeeTrue biedt een 6-daagse Compassie Opleiding aan.

Locatie: De Compassie Opleiding kan men bij ons volgen in Maastricht en Den Bosch.

Kosten:  6-daagse Compassie Opleiding:

Onderverdeeld in 2 delen:

 1. Training; 3 dagen (625 euro).
 2. Opleiding; 3 dagen (625 euro).

Incl. werkboek en koffie/thee.

Inhoud:

De Compassie Opleiding bestaat dus uit 2 delen: 1. Training en 2. Opleiding.

De training: is gericht op het persoonlijk ervaren van de oefeningen en jouw hartkwaliteiten. Je leert de essentie van mindfulness: heartfulness, de basis voor een gelukkig leven.

Bij deel 2, de opleiding: ligt de nadruk op het werken met het curriculum en het zelf begeleiden van compassie-gerichte oefeningen voor cliënten/deelnemers.

De training (deel 1) is ook los te volgen van de opleiding (deel 2).

Voor meer informatie over de Compassie opleiding kun je onze website bekijken of contact met ons opnemen voor een gratis gesprek.

Voorwaarden voor deelname: Een (afgeronde) HBO-opleiding of gelijkwaardig niveau.

Een afgeronde Mindfulness Basis Opleiding en het volgen van een Compassie Training zijn verplicht voor het volgen van de Compassie Opleiding.

Om de Compassie Training te kunnen volgen, heb je ervaring nodig met meditatie (Je hebt bijvoorbeeld de mindfulness training van 8 bijeenkomsten gevolgd.).

Persoonlijk studieadvies? Laat je emailadres achter bij je brochure aanvraag en we nemen graag contact met je op!Ervaring met SeeTrue Mindfulness?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij SeeTrue Mindfulness? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 75.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 120.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!