Service8 Academy

Service8 Academy

Adres:

Postbus 50121
1305AC Almere

Beschrijving

Vanuit de drie pijlers Gaming, Training en Coaching ondersteunt Service8 Academy bedrijven en individuen met trainingen, games en workshops die in het teken staan van een klantgerichte dienstverlening. Centraal hierbij staan begrippen als afspraak is afspraak, klanttevredenheid en service-attitude. Bij ons vindt u trainingen die gericht zijn op de wijze waarop vorm wordt gegeven aan de beheersing …

Lees de volledige beschrijving

Vanuit de drie pijlers Gaming, Training en Coaching ondersteunt Service8 Academy bedrijven en individuen met trainingen, games en workshops die in het teken staan van een klantgerichte dienstverlening. Centraal hierbij staan begrippen als afspraak is afspraak, klanttevredenheid en service-attitude. Bij ons vindt u trainingen die gericht zijn op de wijze waarop vorm wordt gegeven aan de beheersing van dienstverlening. Voorbeelden hiervan zijn klantgericht werken, uitvoering en inrichting van diensten en processen en de inrichting van kwaliteitssystemen. Door deze positionering beperken we ons niet tot een enkele bedrijfstak, maar komt u ons tegen binnen ieder vakgebied waar dienstverlening een rol speelt.

Klantgericht opleiden en begeleiden vergt meer dan alleen het overdragen van kennis. Pas wanneer je in staat bent om de kennis in de praktijk toe te passen, dragen opleidingen bij aan iemands persoonlijke effectiviteit. Vandaar dat wij in al onze activiteiten naast kennis, ook veel aandacht besteden aan inzicht, vaardigheden en attitude. Dit doen we door het toepassen van veel interactieve elementen, zoals discussies, opdrachten en rollenspellen.

Alle opleidingen zijn gebaseerd op de visie van Service8 dat iedere medewerker een mede-dienstverlener is binnen een keten van dienstverlening. Integrale verantwoordelijkheid staat hierbij centraal.

Ervaring met Service8 Academy?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Service8 Academy? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Producten (1)

Trainers

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 75.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 87.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!