Masterclass Leiderschap in Sustainability (voor Managers / Leidinggevenden) succesfactoren voor het nieuwe leiderschap, training in sustainability, innovatie, duurzaamheid, leiderschapstraining

Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats
Logo van SUSC, Leiderschap in Sustainability
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,5 SUSC, Leiderschap in Sustainability heeft een gemiddelde beoordeling van 9,5 (uit 11 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeCircl, Zuid-as Amsterdam
12 nov. 2021
Toon rooster
event 11 november 2021, 18:00, Circl, Zuid-as Amsterdam, Masterclass

Beschrijving

Masterclass Sustainable Leadership voor management. Integreer sustainability, duurzaamheid en innovatie in jouw leiderschap (training).

De ontwikkelingen in leiderschap op het gebied van sustainability en duurzaamheid gaan razendsnel. Zowel externe als interne stakeholders hebben toenemende verwachtingen van jou als Manager. Je kunt hier krachtig op inspelen en je het nieuwe, impactgedreven leiderschap eigen maken. De transitie is complex, systemisch, maar ook relevant en inspirerend! In deze Masterclass gebruiken we het Impact Leadership Model van the University of Cambridge. We behandelen bewezen succesfactoren voor impactvolle, duurzame verandering en leiderschap. Klimaatverandering word…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Duurzaamheid, Innovatiemanagement, Innovatie, Leiderschap en Innovatieve marketing.

Masterclass Sustainable Leadership voor management. Integreer sustainability, duurzaamheid en innovatie in jouw leiderschap (training).

De ontwikkelingen in leiderschap op het gebied van sustainability en duurzaamheid gaan razendsnel. Zowel externe als interne stakeholders hebben toenemende verwachtingen van jou als Manager. Je kunt hier krachtig op inspelen en je het nieuwe, impactgedreven leiderschap eigen maken. De transitie is complex, systemisch, maar ook relevant en inspirerend! In deze Masterclass gebruiken we het Impact Leadership Model van the University of Cambridge. We behandelen bewezen succesfactoren voor impactvolle, duurzame verandering en leiderschap. Klimaatverandering wordt wereldwijd erkend als het grootste bedrijfsrisico. Verduurzaming is daarom belangrijk voor organisaties om succesvol te blijven. Hoewel sustainability bij veel organisaties in de strategie is opgenomen, is het nog lang niet altijd top-of-mind. Dit maakt de nodige verandering niet eenvoudig, maar zeker niet minder relevant en inspirerend! De Masterclass vindt plaats in een inspirerende leeromgeving, met een enthousiaste groep van max 8-10 managers. Kennisverrijking, interactie en leidingeven aan veranderen staan hierbij centraal. Na deze Masterclass heb je kennis en handvatten voor succesvol toekomstgericht leiderschap!

Leerdoelen

Na deze Masterclass:

  • Verdiep je kennis op het gebied van sustainability;
  • Ontwikkel je een andere kijk op waardecreatie;
  • Heb je kennis over innovatieve bedrijfsmodellen;
  • Ken je de cruciale aspecten van het nieuwe leiderschap;
  • Ben je klaar voor het uitvoeren van een eigen game-changing leiderschaps actieplan!

Programma

De training bestaat uit 1 trainingsdag in de CIRCL aan de Zuid-as Amsterdam (circulair kenniscentrum gelieerd aan ABN AMRO)

Deze online sessies worden aangevuld met;

  • 1 online introductiesessie (1 uur),
  • 2 zelfstudie-opdrachten (1,5 uur) en
  • 1 afsluitend coachgesprek met trainer (1u).

Tussen de verschillende onderdelen houd je contact met je mede-cursisten via de Masterclass app-groep.

Trainer

Anne Wagenmans is trainer van deze Masterclass. Ze heeft een doctoraal in Bedrijfseconomie (Universiteit van Tilburg), een postgraduate in Sustainability (University of Cambridge) en ruim 18 jaar ervaring in het internationale bedrijfsleven bij FMO, AEGON en Exxon Mobil. Als eigenaar van het bedrijf SUSC helpt ze bedrijven met het versnellen van verduurzaming. Daarnaast werkt ze parttime voor Sustainability Courses van de University of Cambridge. Gastsprekers Als onderdeel van het Masterclass programma verwelkomen we inspirerende gastsprekers met jarenlange ervaring in sustainable leadership.

Ervaringen van deelnemers:

Managing Consultant BMC; Anne is a skilled sustainability expert with the capability to bring many of the challenges that sustainability brings in sight easily. Equipped with with models and tools she enables her audience with practical how-to's, enabling short term action. A joy to work with her.

Senior Program Manager, Rabobank; ´Een leuke en inspirerende Masterclass. Veel afwisseling met video's, interessante gastsprekers, theorie en uitwisseling tussen deelnemers. Anne beheerst de materie tot in haar vezels en kan het goed overbrengen.´

Business Innovation Manager, ABN AMRO; `Good value for your time and money! Sterke selectie van de belangrijkste aspecten, theorien en praktijkvoorbeelden in duurzaamheid en veranderkunde. Werkt nmi super als overal introductie of als een denkstructuur voor wat je al weet over duurzaamheid en leiden van verandering. Leuke afwisseling tussen theorie en praktijk, gesprekken tussen cursisten, filmpjes etc. Doe je huiswerk goed en check de tips van Anne voor meer informatie, en heb je een flinke stap gemaakt als Sustainable Change Agent!`

SUSC staat voor SUStainable Change en helpt professionals binnen organisaties door training en consultancy om een krachtige rol in de transitie te pakken. Zij sluit zich aan bij de groeiende globale beweging van bedrijven die een transitie naar een nieuwe duurzame economie wil versnellen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met SUSC, Leiderschap in Sustainability, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.