Willis Towers Watson Academy

Adres:

Professor E.M. Meijerslaan 5
1183 AV Amstelveen

Beschrijving

De Willis Towers Watson Academy is hét gecertificeerde opleidingsinstituut om kennis op het gebied van pensioen en human resources op te doen. De pensioenopleidingen, cursussen en masterclasses van de Willis Towers Watson Academy hebben tot doel de deelnemer door middel van praktische kennis in staat te stellen de juiste beslissingen te nemen.

De behoefte aan kennis- en competentieontwikkeling va…

Lees de volledige beschrijving

De Willis Towers Watson Academy is hét gecertificeerde opleidingsinstituut om kennis op het gebied van pensioen en human resources op te doen. De pensioenopleidingen, cursussen en masterclasses van de Willis Towers Watson Academy hebben tot doel de deelnemer door middel van praktische kennis in staat te stellen de juiste beslissingen te nemen.

De behoefte aan kennis- en competentieontwikkeling van organisaties is vandaag de dag groot en veranderlijk. Regelgeving wijzigt razendsnel. Nieuwe technologieën vinden hun weg naar de bedrijfsvoering. Daar houden we rekening mee in onze pensioenopleidingen; of het nu gaat om een masterclass pensioenactualiteiten voor pensioenfondsbestuurders, een pensioenopleiding voor P&O'ers of de geschiktheidsopleidingen.

Dankzij ons internationale kantorennetwerk, ons diepgravende onderzoek en onze vakontwikkeling beschikt Willis Towers Watson over een brede en efficiënte toegang tot kennis. Via de Academy stellen wij deze kennis aan onze relaties ter beschikking.

Pensioenopleidingen kunnen zowel via open inschrijving als Incompany worden afgenomen. De incompany pensioenopleidingen worden samengesteld in overleg met de klant. Het huidige kennisniveau van de medewerker(s) wordt in kaart gebracht. Vervolgens kiezen we de werkvormen die bij de thematiek en de klantbehoefte aansluiten. Desgewenst zetten we hierbij moderne leermiddelen als e-learning en gaming in.

De pensioenopleidingen Geschiktheidsniveau A en B hebben het predikaat Registeropleiding BDP van het CPION. Hierdoor komen deelnemers van deze pensioenopleidingen in aanmerking voor een officieel diploma, afgegeven door de Stichting Permanente Educatie Nederland (SPEN). Daarnaast mag de Willis Towers Watson Academy het keurmerk van CEDEO en CRKBO dragen waardoor over de pensioenopleidingen geen BTW gerekend wordt.

Ervaring met Willis Towers Watson Academy?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Willis Towers Watson Academy? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

Willis Towers Watson Academy heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Extra kenmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 71.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 135.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!