TTA International

Adres:

Pieter Zeemanweg 116
3316 GZ Dordrecht

Beschrijving

Mensen maken het verschil. Daar geloven we stellig in bij TTA. Hoe concurrerend uw product of dienst is wordt bepaald door uw mensen. Bij TTA houden we ons bezig met het aanscherpen van hun kwaliteiten. Niet door hen kunstjes te leren maar door hen kennis, kunde en zelfvertrouwen bij te brengen waardoor zij werkelijk kunnen excelleren. Een boeiend en uitdagend vakgebied. Immers, hoe identificeer j…

Lees de volledige beschrijving

Mensen maken het verschil. Daar geloven we stellig in bij TTA. Hoe concurrerend uw product of dienst is wordt bepaald door uw mensen. Bij TTA houden we ons bezig met het aanscherpen van hun kwaliteiten. Niet door hen kunstjes te leren maar door hen kennis, kunde en zelfvertrouwen bij te brengen waardoor zij werkelijk kunnen excelleren. Een boeiend en uitdagend vakgebied. Immers, hoe identificeer je de vaardigheden en de kennis die écht nodig zijn in een werkomgeving die steeds complexer wordt? En vooral: hoe, wanneer en aan wie bied je training hiervoor aan? 

Wij beginnen nooit met de vraag: ‘Wat moet je kunnen?’ maar altijd met ‘Wat wil je bereiken met deze onderneming?’ Want wij zijn er van overtuigd dat kennisoverdracht de motor is van iedere business-case: leren is werken, werken is leren. Altijd. Op de zaak, thuis, overal. 

TTA International draagt al meer dan 25 jaar bij aan het versterken en verbeteren van de organisaties van onze klanten. Voortdurend zoeken naar verbetering, dat is wat ons drijft. We denken mee over het aanpassen van strategieën door invloeden van zelfrijdende auto’s en de sterk toenemende technische complexiteit van het wagenpark. We vinden oplossingen in mobiel leren, informele leervormen, het combineren van didactische modellen en het meten van ROI op training. We volgen de ontwikkelingen rond augmented reality, 3d printing en wearables. Innovatie is bij ons standaard. Maar bij alles wat we doen, houden we één criterium strikt voor ogen: het rendement voor de klant. Het gaat tenslotte om de toegevoegde waarde en het bereiken van uw doelstellingen. Dat maakt ons de juiste strategische partner.

Ervaring met TTA International?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij TTA International? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 74.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 84.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!