Technische Universiteit Eindhoven

Adres:

Den Dolech 2
5612AZ Eindhoven

Beschrijving

De TU/e biedt elf bacheloropleidingen, één speciaal bachelorprogramma, negentien masteropleidingen en acht speciale masterprogramma\'s.
Het verschil tussen \'opleiding\' en \'speciaal programma\' heeft betrekking op de formele status. De relatief nieuwe speciale programma\'s die in spelen op actuele ontwikkelingen zijn nog niet als zelfstandige opleiding erkend. Ze zijn formeel afstudeerrichtingen…

Lees de volledige beschrijving

De TU/e biedt elf bacheloropleidingen, één speciaal bachelorprogramma, negentien masteropleidingen en acht speciale masterprogramma\'s.
Het verschil tussen \'opleiding\' en \'speciaal programma\' heeft betrekking op de formele status. De relatief nieuwe speciale programma\'s die in spelen op actuele ontwikkelingen zijn nog niet als zelfstandige opleiding erkend. Ze zijn formeel afstudeerrichtingen van een opleiding. Als je aan een speciaal programma afstudeert, ontvang je dan ook het diploma van de opleiding.

Open sfeer
De TU/e is een relatief kleine universiteit metverhoudingsgewijs veel wetenschappelijk personeel. De sfeer is volgens studenten open, informeel en vriendelijk. Je komt hierdoor eenvoudig in contact met docenten en medewerkers.
Met kwalitatief hoogwaardig onderwijs en onderzoek draagt de universiteit bij aan de vooruitgang van de technische wetenschappen, aan de ontwikkeling van technologische innovaties.

Internationaal georiënteerd
De TU/e is een internationaal vooraanstaande universiteit die gespecialiseerd is in Engineering Science & Technology. Er zijn nauwe banden met de industrie, de medische sector, de bouw- en de vervoerssector. Op basis van nationale peilingen onder studenten en hoogleraren behoort de TU/e op onderwijsgebied al jaren tot de drie best scorende Nederlandse universiteiten. In een in 2006 gehouden onderzoek in opdracht van het Britse weekblad The Times kwam de TU/e als beste Nederlandse universiteit uit de bus.
De universiteitsgemeenschap is internationaal en multicultureel. Het Engels wordt daarom steeds meer de voertaal. Studenten worden gestimuleerd om studiepunten in het buitenland te behalen. De TU/e werkt samen met buitenlandse universiteiten in o.a. China, India, Amerika en Australië.

Ervaring met Technische Universiteit Eindhoven?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Technische Universiteit Eindhoven? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Leerproducten (0)

Technische Universiteit Eindhoven heeft momenteel geen gepubliceerde leerproducten. Wel zijn alle 1 leerproducten van Technische Universiteit Eindhoven beschikbaar voor zakelijke klanten via Springest Go.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt om naast je werk te leren. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze leeradviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 49.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 71.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, meestal gratis annuleren!