Alex Loopik
Alex Loopik

Alex Loopik

Leiderschaps-coach & Organisatie Effectiviteits-coach

Persoonlijk leiderschap begint met zelfinzicht

Ik deel graag mijn ervaring en kennis om leiders op alle niveaus te helpen om succesvol te worden in hun bedrijfs- en privéleven door duidelijke win-winstrategieën te creëren en te implementeren. 

Na 30 jaar werkervaring in verschillende ICT leiderschapsposities in het bedrijfsleven heb ik in 2016 heel bewust gekozen om als coach mijn ervaring te delen om leiders natuurlijker en effectiever te laten leiden, en organisaties beter te laten samenwerken.

De talenten die in ieder mens aanwezig zijn vormen mijn uitgangspunt. Vaak is ons zelfbeeld gevormd door het verleden en niet meer passend in het heden. Als je natuurlijker, ontspannender en authentieker leiding wilt geven, dan is zelfinzicht krijgen doorslaggevend. Dit weet ik uit eigen ervaring. Nu word ik blij als anderen dit ook kunnen ervaren, daarom ben ik coach. De TMA-methodiek biedt een goed startpunt om snel inzicht te krijgen in je talenten en drijfveren.

Ik kan goed luisteren, en snel complexe situaties begrijpen en een volgende stap naar een oplossing vinden. Ik ben enthousiast, creatief, doortastend, heb durf, ben een natuurlijke coach, kies voor duurzame oplossingen en geef niet snel op. Ik houdt van het leven, ben vader van 4 volwassen kinderen en beoefen al 30 jaar yoga.  

Ook ben ik als vrijwilliger jongerencoach en trainer.  

Bel me voor een vrijblijvende afspraak, Alex.

Iets geleerd van Alex Loopik?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Alex Loopik? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.