Arnout Mostert

Allereerst zal ik iets vertellen over mijn motivatie om dit werk te doen. 
Ik vind niets zo mooi als zo direct en intensief met mensen te werken.

Het is geweldig om te zien hoe snel er verbetering en vooruitgang bereikt kan worden. Ik bent tijdelijk een extra zintuig, open daarmee een nieuwe dimensie en ben tegelijkertijd een spiegel. Ik functioneer als aanjager van stappen en processen.

De kentering of boost in ontwikkeling die zich tijdens de coachingperiode voordoet is bijzonder om elke keer weer mee te maken.

Ik hou er van dingen te verbeteren, effectiviteit van mensen en efficiency in processen te ontwikkelen en daardoor meer rendement te behalen. Bij coachen van personeel op communicatieprocessen intern en extern is het resultaat snel zichtbaar en neemt het plezier in het werk van de coachee en de mensen om hem of haar heen ook snel toe, evenals de loyaliteit naar het bedrijf. In het onderwijs ervaar ik met studenten dezelfde vooruitgang.

2FG coaching en advies is ontstaan vanuit mijn visie dat het verder ontwikkelen van je eigen mogelijkheden (voor mij) één van de belangrijkste levensdoelen is. Soms stagneert deze ontwikkeling of lijken drempels verdere ontwikkeling in de weg te staan. Dan kan een ander inzicht of een vernieuwende visie helpen effectiviteit te verbeteren of de boel weer vlot te trekken.

Met 2FG richt ik me op het verbeteren van inzichten en het verkrijgen van visie (door analyse) en strategie (door procesontwikkeling, stappen zetten) zodat de coachee zelf weer verder kan in die ontwikkeling. Of het nu gaat om een persoonlijk coachingplan, loopbaanadvies of een managementadvies of executiveadvies en executive mental coach.

Als bedrijfsfilmregisseur adviseerde ik jarenlang veel (grote) bedrijven in hun interne en externe communicatie en was ik eigenlijk altijd bezig processen en ondernemingen (dus mensen te helpen zich) te verbeteren. Tijdens mijn eigen loopbaanontwikkeling als hoogbegaafde creatieveling ben ik me steeds meer in deze materie gaan verdiepen. Hieruit is een eigen visie ontstaan over de wijze waarop veel aandachtsgebieden benaderd kunnen worden en met deze visie wil ik graag anderen verder helpen en organisaties helpen verbeteren. Primair is het arbeidsgenot hierbij van belang, secundair, maar onlosmakelijk met het eerste verbonden, het rendement. Sparren, brainstormen, coachen, oplossingesgericht en analytisch.

Veel bedrijven hebben geen idee welk potentieel er zich in de onderneming (in mensen) bevindt. Dat laten liggen is regelrecht verlies! Maar hoe kan je dat potentieel aanwenden? Daarbij kan ik de ondernemer of werknemer helpen.

2FG gaat, samen met jou, aan de slag met je vraagstuk, met heldere doelen in het vizier.
Ik werk altijd op basis van een individueel coachingsplan dat je samen met mij opstelt. Je conformeert je aan de inhoud en dat doe ik ook. Zo komt niemand voor verrassingen te staan en zijn de uitgangspunten en doelen van te voren duidelijk en inzichtelijk.

Hopelijk tot snel.

Arnout Mostert.

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.