Astrid Verkoren

Organisaties en medewerkers hebben elkaar nodig om hun gezamenlijke en individuele doelen te bereiken. Ik breng in kaart door middel van communicatie wat daarvoor nodig is, adviseer en ondersteun om deze doelen te bereiken.

Communicatie is de kern van elke organisatie. Verandering van communicatie brengt gedragsverandering met zich mee. Als er gedragsverandering plaatsvindt, gaan medewerkers hun kwaliteiten benutten in een organisatie, met leidinggevende, met klanten, met collega’s, zelfs privé.

Door mijn werk inspireer ik mensen bewust te worden van hun gedrag en bied ik direct toepasbare tools om invloed op hun gedrag uit te oefenen.  Ik benader communicatie vanuit vertrouwen, humor en reflectie. Transformatie van gedrag en communicatie vind ik prachtig, omdat mensen dan hun kwaliteiten benutten. Het lichaam als communicatie instrument voor verbale en non-verbale communicatie vormt hiervoor de basis. Hierbij maak ik gebruik van mijn opleidingen en mijn internationale werkervaring. Trainingen zijn in het Nederlands, Duits en Engels mogelijk.

Branche:
Zakelijke dienstverlening, financiële dienstverlening, Retail, gezondheidzorg, bouw, ICT sector, non-profit organisaties, transport en onderwijs.

Opdrachtgevers:
Schouten & Nelissen, Lufthansa Airplus GmbH, Capgemini, InContext Consultancy Group, FNV, GGZ, IRC, Pernod Ricard, De Nederlandse Bank, NTR, Re-integratiebureaus, MFI en verschillende andere opdrachtgevers.

Onderwerpen:
Presentatie coaching, presentatietraining, karakterstrategie, assertiviteitstrainingen, Duitse- en Nederlandse cultuurtraining, assessments, trainingsacteur.

Trainer: Transformatie van gedrag & communicatie

Drijfveer: mensen inspireren hun kwaliteiten te leven; professioneel en privé.

Neem gerust contact met mij op om jouw specifieke situatie uit te leggen.

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring